Prémium Tippmix Tippek

Eleged van belőle, hogy már megint nem nyertél és ráadásul a legjobb haverod több tízezres nyerő szelvényt lobogtat? Újra és újra próbálkozol de csak nincs szerencséd?

Az általunk kidolgozott sportfogadási szisztémának köszönhetően nem kell többé vaktában lövöldöznöd!

Árak

Prémium Tipmmix tipp előfizetés

Kérdésed van?

Használd te is a Prémium tippjeinket

A sportfogadás résztvevőitől egy-egy vesztes kimenetelű fogadás után előszeretettel használják a bunda szót, természetesen sokkal kevesebb manapság az előre lebeszélt eredmény mint a 80-as 90-es években ugyanis a mai monitoring rendszer azonnal bejelez egy gyanúsnak tűnő fogadásnál! Tippmestereink mesterien manővereznek az értékes és értéktelen fogadási opciók között így reményeink szerint előfizetőink egyre ritkábban vagy egyáltalán nem fogják használni a bundázás kifejezést!

Prémium szolgáltatás

Az előfizetés előnyei

Egyedi tippszűrés

Az előfizetés keretein belül most te is betekintést nyerhetsz a napi tippek kiválasztásának egyedi módszerébe, kizárólag a számunkra értéket hordozó opciókba nyulunk bele.

Szakértői háttér

Nem kevés időt és energia mire kitudsz alakítani magadnak egy olyan sikeres stratégiát amivel sikerrel veheted fel a fogadóirodákkal a versenyt, ezt a hátteret a magasan képzett elemzőnk most A Prémium szolgáltatás keretein belül neked is biztosítják!

Tippek e-mailban

A napi tippeken elemzőink gyakorlatilag már a hajnali óráktól kezdődően dolgoznak a tippek egy egyedi szűrési módszerrel kerülnek kiválasztásra ezeket a tippeket rendszerezve fogod megkapni a választott Prémium csoportnak megfelelően a regisztrációnál megadott e-mail címedre postázva! Így legyél bárhol a tippeket mindig egy kattintásnyira vannak tőled!

A SPORTFOGADÁS MESSZE NEM CSAK EGY JÁTÉK

A tapasztalat mint a siker nélkülözhetetlen eleme

A sportfogadás nem az amatőrök játszótere, itt ha nem figyelsz minden hibáért keményen megfizetsz a aszó legszorosabb értelmében! Elemzőink felkészültek és naprakészek! Tedd próbára te is őket!

Egyedi, kiforrott tipp szűrési rendszer

Komoly, több tíz éves sportfogadói múlt

Kellő szakmai alázat és tapasztalat

Igazi vérbeli minőségi Prémium szolgáltatás

Kérdésed van?!