https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/2586ac33-unnamed12.png
Merőben Új sportfogadási stratégia

Tippmix tippek Másképp

Csatlakozz hozzánk és megváltoztatjuk a Tippmixről alkotott véleményed! Velünk egy teljesen új szemszögből fogad látni és tapasztalni a sportfogadásban rejlő lehetőségeket! Szakértőink egy merőben új stratégiát ismertetnek meg veled a napi Tippmix tippjeik segítségével!
KOMPLEX SPORTFOGADÁS

Tippmix tippek
másképp

Csatlakozz hozzánk és megváltoztatjuk a Tippmixről alkotott véleményed! Velünk egy teljesen új szemszögből fogad látni és tapasztalni a sportfogadásban rejlő lehetőségeket! Szakértőink egy merőben új stratégiát ismertetnek meg veled a napi Tippmix tippjeik segítségével!
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/2586ac33-unnamed12.png

Még ha azt hisszük is, hogy szerencsések vagyunk, rendszerint rendkívül keményen dolgoztunk, hogy ebbe a helyzetbe hozzuk magunkat.

Tina Seelig fenti idézet akár a hitvallásunk is lehetne, remekül megfogalmazta azt, amiben mi is hiszünk! Úgy érezzük, hogy ezekkel a gondolatokkal maximálisan azonosulni tudunk!

A munkában és az elhivatottságban hisszük, valljuk, hogy a szerencse faktort körültekintő és alázatos munkával ki lehet zárni vagy minimálisra lehet csökkenteni a sportfogadás területén is!

A sikert az élet más területein sem adják ingyen, meg kell dolgozni érte, mondhatni törtetőnek és elhivatottnak kell lenni! Sokszor negatív jelzővel, látják el a törtetőket pedig az emberek génjeiben ez a törtetés kódolva van, ha nem így lenne, akkor nem fejlődne a világ és még mindig négyszögletes kerekű lovaskocsikkal járnánk! Szerencsére az emberi kíváncsiággal és törtetéssel együtt jár a fejlődés is!

Jelenleg egy olyan felgyorsult világban élünk ahol mindent azonnal akarunk és szinte azonnal meg is kaphatunk! Ehhez rendelkezésre állnak a fejlett technikai berendezések, amit tovább fokoz a rendkívül gyors híráramlás és információ csere! Magyarán ha tüsszentenek Tokióban azt kb 2 perc múlva olvashatjuk a magyar hírportálokon! Ezt a gyors információ cserét lehet és kell is hasznosítani a sportfogadásban vagy, ahogy itthon használjuk a Tippmixben is! A lényeg, hogy egy bizonyos hírről előbb szerezzünk tudomást, mint a fogadóirodák bukmékerei így a helyzeti előny már a mi oldalunkon van!

Nem kell túldimenzionálni a bukmékerek szerepét, ők is egyszerűen tippelnek, sőt minket figyelnek, irányítani próbálnak.

„Ha tudnám a sportesemények kimenetelét, nem itt dolgoznék, sőt, nem dolgoznék sehol sem  Nekem nem a mérkőzés eredményét kell eltalálnom, nekem egy dolgot kell megtippelnem: a fogadók mit gondolnak arról, hogy mi lesz a meccsen.” – mondja nevetve egy oddszmester, aki már csaknem húsz éve dolgozik ebben a munkakörben.

A lényeg kiolvasható a fenti szövegből, a sportfogadó társadalmat megpróbálják egy irányba terelni, így mennek el a tutinak hitt Tippmix tippek  az országos egyesek és a fixek!

Persze csak azt tudják terelni aki, hagyja, magát! Valljuk, hogy a sportfogadás egy tudás alapú játék még akkor is, ha szerte a nagyvilágban a szerencse alapú játékok között tartják számon és annak a jegyében zajlik a szabályozása is!

A tapasztalataink alapján azt mondhatjuk, hogy az a fogadó  tud sikeres lenni hosszú távon, aki igazán benne van a sportban és az, aki gyorsabban jut biztosabb információhoz!

A lehető legbiztosabb Tippmix tippekkel és információkkal látjuk el az előfizetőinket!

Sportfogadás másképp  –  tippmixtippek1x2.hu

Tapasztald meg te is!

https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/05/63601009-blog-post-03-1280x1280-1.jpg

KAPCSOLATTopp-Mix Hungary Kft.

8751 Drávaszabolcs, Dráva utca 11.
Adószám: 27942626-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-085078
Kattints ide és írj nekünk!
fb.com/Tippek1x2
Email
kapcsolat@toppmix.hu
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/2586ac33-unnamed12-768x840.png
KÜLDETÉSÜNK

Gondolkodjunk
Nagyban

Feladatunknak érezzük egy olyan ÚJ sportfogadó társadalom kialakítását, amely a logika és az észérvek mellett a szükséges és nélkülözhetetlen információk elegyét alkalmazva halad a céljai megvalósítása felé. Mert a sportfogadás kimagasló potenciált és lehetőséget hordoz magában, így csakis komolyan érdemes vele foglalkozni.
0123456789001234567890+

Több mint 32 év tapasztalat.

0123456789001234567890012345678900123456789001234567890+

Több mint Tízezer nyertes Tippmix tipp.

0123456789001234567890M+

Több tíz millió nyeremény!

https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/2586ac33-unnamed12-768x840.png
ÚJDONSÁG A SPRTFOGADÁS PALETTÁJÁN

Legnépszerűbb
Prémium csoportjaink

Prémium csoport
Prémium csoport
Prémium csoport
Élvezd a korlátlan szabaságot

Fogadj
ahol szeretnél

Élvezd a korlátlan szabadságot!
Tippjeinket a legtöbb fogadóoldalon és a népszerű papír alapú Tippmixen is a kínálattól függően megjátszhatod!
Rólunk - Tippmix Tippek 1x2 - Tippmix tippek
Rólunk - Tippmix Tippek 1x2 - Tippmix tippek

A sportfogadás egy kiváló szórakozás és nem utolsó sorban egy káprázatosan egyszerű pénzkereseti lehetőség

A sportfogadás nem más, mint egyes sportesemények kimenetelére történő fogadás, aminek a népszerűsége és fejlődése töretlen világszerte! Ez elsősorban annak köszönhető, hogy saját kanapénkon fekve pár gombnyomással rögzíthetjük tétjeinket és tippjeinket, hiszen ezt a jelenlegi kütyüjeink lehetővé teszik ugyanis szinte mindenki zsebében ott lapul egy okos telefon!

A sportfogadási piacokra egyre nagyobb az igény így velük együtt dinamikusan fejlődtek a szolgáltatók is, mára már rengetegen vannak, igazi komoly cégek keletkeztek mondhatni nőttek ki a semmiből melyek közül már többet a tőzsdén is jegyeznek igen komoly árfolyamokat elérve! A Bet365 a Pinnacle és a többi nagyágyú évről évre növeli a forgalmát, ami szintén a dinamikus fejlődésről árulkodik! A sportfogadók előszeretettel fogadnak a legnépszerűbb sportágakra, a labdarúgás a jégkorong és a tenisz a sportfogadók népszerűségi listáján előkelő helyen állnak, de a kosárlabda a jégkorong vagy akár az ökölvívás is óriási népszerűségnek örvend!Rólunk - Tippmix Tippek 1x2 - Tippmix tippek

Hogy miért szeretjük a sportfogadást?

Mert egy remek szórakozási lehetőség!

Sok ember csak önmaga szórakoztatásáért kezd el játszani, mert sokkal élvezetesebb úgy meccset nézni, ha pár forintot feltettünk mondjuk a kedvenc csapatunkra, így akár két legyet is leüthetünk egy győzelemmel! Evvel azonban csak az a gond, hogy a szíved csapata nem játszik minden nap, ami azt jelenti, ha szeretnéd újra átélni ezt a remek adrenalinnal teli érzés, akkor egy másik csapatra is fel kell tenned egy kis összeget és máris szurkolsz nekik és máris közelebb állnak a szívedhez!

Mert szeretünk pénzt keresni mindenféle megterhelő fizikai munka nélkül!

A sportfogadásban az a legjobb, hogy egy nagyon könnyű pénzkereseti lehetőség, hiszen itt nem kell komoly és megterhelő fizikai munkát végezned napi 8-10 órában! A legszebb az, hogy bárki nyerhet, még olyan is, aki egy cseppet sem ért a csapatokhoz és teljesen zöldfülű! Elég egy jó megérzés és egy jó Tippmix tipp és máris csörög a kassza! Profi Tippmix játékossá válni nem egyszerű feladat, mondhatni igen komoly kihívás! A tapasztalat elengedhetetlen, aminek a megszerzése, mint tudjuk, komoly időbe is telhet, ezért pár sikeresen megtett fogadás után nem kell azonnal a főnök asztalára tenni a felmondó levelünket! A sikeres sportfogadás titka a hideg fejnél kezdődik, egy minden alapot nélkülöző, a pillanat hevében elkövetett baki gyakorlatilag megtépázhatja vagy akár le is nullázhatja a pár nap vagy akár pár hét alatt felépített nyereségünket! Ezért észnél kell lennünk és csak a kellően átgondolt és megalapozott Tippmix tippeket szabad megtennünk! Tisztázzuk, bármilyen csábító lehetőségeket is rejt a sportfogadás a legtöbb játékos egyszerűen nem tud elmozdulni a hobbi fogadó szintről, csak igazán keveseknek adatik, meg, hogy profi fogadóvá váljanak és megéljenek magából a sportfogadásból!

Mert a hobbik közül az egyik, ha nem a legolcsóbb!

A vadásznak puska kell a horgásznak drága bot és orsó, hogy kellőképpen tudja űzni a szenvedélyét! A sportfogadónak csupán pár jó Tippmix tipp és máris gazdaságossá válik az egész hobby móka! 7-8 nyertes tippből álló Tippmix szelvény pedig felér egy szép trófea vagy egy rekord fogás értékével a fogadó nagyon büszkén tud ám sorba állni a nyertes szelvényében a lottózóban!

Mert mindig kéznél van!

Számos olyan hobbi létezik, amit nem űzhetsz bármikor és bárhol elég, ha csak a fent említett példából a horgászatot kiragadjuk, hiszen télen nem lehet pontyra menni mivel hideg van a tó meg befagyott a hal meg elvermelt! A Tippmix szerencsére más, nap mint nap rendeznek világszerte sport eseményeket és mérkőzéseket így gyakorlatilag a nap bármely pillanatában van olyan mérkőzés amire érdemes fogadnunk, minden pillanatban találhatunk egy értékes Tippmix tippet! Ráadásul mindezt akár az otthonod melegéből egy kanapén fekve egy csíkos pizsamában is megtehetjük, hiszen a Tippmixpro online felülete erre lehetőséget ad számunkra!

Mert egyszerű belefogni!

Sok hobbira egy vagyont kell költeni, egy horgászbot 20.000 egy orsó 10.000 a damilok horgok is kisebb vagyon és akkor még nem beszéltünk saját stégről vagy csónakról és magáról az éves horgász engedélyről, csalikról, benzinről, élelmiszerről, ami ugye a horgászattal együtt jár! A tippmix játékot könnyű elkezdeni, hiszen semmilyen tárgyi dolog nem kell hozzá tollat és papírt is biztosítanak számunkra a lottózok, nekünk csak fejben kell felkészültnek lennünk, hogy valóban a legjobb Tippmix tipp kerüljön arra a Tippmix segéd szelvényre! Sőt ha online játszunk, akkor már papír és toll sem kell és még a lottózó keresést is megspóroljuk vele, így valóban csak egyre kell figyelnünk ami ugye nem más mint a nyertes Tippmix tipp megtalálása!

A tippmixtippek1x2.hu szakértői minden terhet levesznek a válladról! Egyedi tippszűrési rendszer! Merőben új sportfogadási stratégia!

AKTUÁLIS PRÉMIUM CSOPORT AJÁNLATUNK

Prémium csoportok
Előfizetés

Megéri velünk hosszútávon tervezned! A forradalmian új tippszűrési rendszerünknek köszönhetően tőlünk valóban a lehető legprecízebb sportesemény előrejelzéseket kapod! Ráadásul minél tovább veszed igénybe a Prémium szolgáltatásunkat annál nagyobb kedvezményben részesülsz! Egy 135 napos rendelés esetén akár egy komplett bankroll maradhat a zsebedben! Tippmix tippek szakértőktől! Legyél hatékony és spórolj velünk!

2 Prémium csoport vásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk!
3 vagy több Prémium csoport vásárlása esetén 25% kedvezményt biztosítunk!
PÉNZMÁGNES EXTRA
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Hatalmas potenciál!
 • Naponta 5-10 tipp!
 • Kizárólag Asztalitenisz tippek!
 • Garantáltan játszható Tippmixen!
INDEX
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Hatékonysági biztosíték!
 • Naponta 6 komplett szelvény!
 • Páratlan, specifikus variáció!
 • Akár 6 nyertes szelvény naponta!
TIME-OUT
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Szelvény ötlet!
 • Naponta 2-4 tipp!
 • Foci és asztalitenisz!
 • Garantáltan játszható Tippmixen!
PÉNZMÁGNES
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Hatalmas potenciál!
 • Naponta 5-10 tipp!
 • Kizárólag Asztalitenisz tippek!
 • Egyedi tippszűrési rendszer!
BLUE CHIP
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Naponta 3-8 tipp!
 • Mérsékelt kockázat vállalás!
 • Nyereség orientáció!
 • Szilárd megbízható Tippmix tippek!
BÁZIS
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • A megfelelő alap, amire építhetsz!
 • Naponta 6-8 tipp!
 • Szilárd megbízható Tippmix tippek!
 • Egyedi tippszűrési rendszer!
BIG BOSS
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • Nagyfőnök tippek!
 • Naponta 5-10 tipp!
 • Rekord nyeremények a célkeresztben!
 • Nyereség orientáció!
 • 2.00 - 25.00 közötti Tippmix oddsok!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
WEBOLDALFontos információk
A weboldal nem foglalkozik online és tiltott szerencsejáték-szervezéssel és/vagy azokban való részvételre való felhívással sem. Azaz az oldalon nincs sportfogadás, kizárólag tippek adása történik.

Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk.
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
WEBOLDALFontos információk
A weboldal nem foglalkozik online és tiltott szerencsejáték-szervezéssel és/vagy azokban való részvételre való felhívással sem. Azaz az oldalon nincs sportfogadás, kizárólag tippek adása történik.

Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk.
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
Tippmix Tippek 1x2