Tegyük zsebre a profitot | tippmixtippek1x2.hu

2020.09.12.by 1x20

Az egyedi tippszűrési rendszer és a maximális biztonságra törekvés tegnap is eredményre vezetett a kékvérű csoportban! A Blue Chip Prémium csoport a mögöttünk hagyott napon is szép csendbe tette a dolgát, két tippel jelentkeztem mind a két tipp szépen ült is így ismét igen szép nyereményeket sikerült felmutatni, több csoporttag szelvényét is volt módom látni, amit ezúton is köszönök, és mit ne mondjak a pupilláim igencsak kitágultak! Csodálatos szelvényeket és fantasztikus nyereményeket volt módom újra látni! Ezért dolgozom, ezért fáradozok, ezért mozgatok meg minden követ! Az ilyen fantasztikus sikereket látva elmondhatom, hogy minden egyes perc, amit az elemzésre fordítok, maximálisan megéri, a siker közös a siker a mienk!

Az Index Prémium csoportban is bőven akadtak nyertes tippek, ráadásul nem is akármilyen szorzókkal, ilyen volt a Bordeaux ellen fogadás, ami ugye 0-0 lett nagyon szép 1.84-es szorzóért aztán itt volt a Hellerup 1.69-ért vagy a Bastia 1.87-ért de még sorolhatnám a szép asztalitenisz tippekkel 1.68-ért!Mindent összegezve 70%-on zárt az Index Prémium csoport!

Aztán itt van ugye a Bázis Prémium is amiről még mindenképpen szeretnék említést tenni a maga 83.3%-os eredménye igen tekintélyt parancsoló volt pénteken is!

A Pénzmágnes csoport általában vonzza a pénzt tegnap egy kicsit megpihenve 0 körül zárt, remélhetőleg ez az erőgyűjtés jele a hétvégére! Nagyon komoly terveim vannak mára és holnapra igazán komoly összegeket szeretnék megcélozni a lehető legígéretesebb Tippmix tippeket igyekszem elhozni majd úgy, hogy a igazán komoly szorzókkal szeretnék nagy nyereményeket kaszálni! Gondolom a tagok is maximálisan tudnak evvel a gondolatommal azonosulni!

Nézzünk egy kicsit előre, komoly lehetőségeket látok a hétvégén az asztalitenisz mellett a labdarúgó mérkőzésekben is, igazán remek alkalomnak néz ki a pénzcsinálásra! Ha még nem vagy tag, akkor gyorsan regisztrálj, nehogy lemaradj a tippjeimről!

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]