Sportfogadás másképp | tippmixtippek1x2.hu

2020.11.24.by 1x20

Nagyon nem mindegy, hogy hol, kitől, kivel és hogyan ismerkedsz meg a sportfogadás izgalmakkal teli világával.

 

A környezetemben azt tapasztalom, hogy sokszor egy szebb nyereményt lobogtató fiatal srác nagy hatással van a barátaira így azok is belevágnak. Vonzza őket a könnyűnek látszó pénzkereseti lehetőség. Általában ezek a fiúk azért játszanak, mert szeretik a focit és szeretik az izgalmakat ők is a napi kínálat szerint pakolják a tippeket mindenféle sportfogadási ismeret, tapasztalat és stratégia nélkül.

 

Szögezzük le, nem könnyű sportfogadással pénzt keresni, különösen úgy nem, hogy ha nem rendelkezünk valamiféle stratégiával. A legegyszerűbb tétemelés is jobb, mint a semmi. Törekedni kell arra, hogy valamiféle elv és szisztéma felismerhető legyen a játékunkban. A saját stratégia kidolgozásánál figyelni kell arra, hogy ez a szisztéma kellően simuljon és illeszkedjen a játékstílusunkhoz. Ne akarj, mást majmolni taposd ki te is a saját utad, tanulj és tapasztalj.

 

Van egy barátom Tibi, ő régi motoros, a Tippmix hőskora óta játszik, az ő egyszerű módszere az volt, hogy kinyitotta a zöld újságot és a 7 legnagyobb oddsot berakta egy 5/7-es kombiba. Ritkán nyert! Nagyon ritkán! Tibi hasra ütésszerű meglepetés tippjei sokkal inkább hazárdjáték, sem mint a sportfogadás kategóriája. Vallom, hogy ez a játékmód kb. a kaparós sorsjegy vásárlásával van egy szinten.

 

Az én olvasatomban azért ennél lényegesen többről szól maga a játék és sokkal, de sokkal több lehetőség van benne!

 

Természetesen én is tudom, hogy nagyon rossz érzés, ha egy kellően kielemzett mérkőzés nem úgy alakul, ahogy azt a begyűjtött információk alapján elképzeli az ember. Azért titkon bízom benne, hogy a nyertes és a vesztes tippjeim mögül is kibújnak azok az apró rám jellemző sajátosságok mondhatni kézjegyek, amik rávilágítanak a tippszűrési rendszeremre és annak sajátosságaira! Rengeteg időt és energiát fektetek a tippjeimbe pont azért, hogy a legapróbb részletek és hírmorzsák se kerüljék el a figyelmemet! A munkában és az elhivatottságban hiszek, úgy gondolom, hogy ezt így kell csinálni ennek csakis így van értelme!

 

Az Index Prémium csoportban például naponta 10 tippet játszok meg egy saját variációban! A variáció sajátossága, hogy szerencsés esetben akár 5 eltalált Tippmix tippel is lehet egy 5 mérkőzésből álló teli szelvényünk! Nos tegnap a 10 kiajánlott Index tippből 8 is helyesnek bizonyult így nem csoda, hogy ismét lett teli szelvényünk!

 

Zárszóként mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy azért jelentkezek szinte minden nap blogbejegyzéssel, hogy a kezdő és haladó sportfogadók fejébe olyan gondolat magot ültessek el ami egy kis töprengésre sarkalja őket! Szeretném, ha azok, akik ezeket a sorokat olvassák, másképpen kezdenénk el gondolkodni a sportfogadásról!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]