Sikeres akarsz lenni a sportfogadásban? Ezeken változtass | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.18.by 1x20

Mindig is sikeres akartál lenni a sportfogadásban, de a siker valahogy mindig elkerült? Talán ha ezeken változtatsz, többé nem így lesz!

 

A sikeres sportfogadás kulcsa minden sikeres fogadó szerint más és más. Azonban vannak olyan közös pontok, melyek egy jól bevált recept összetevőiként felhasználhatóak azok számára, akik még csak most bontogatják a sportfogadói szárnyukat!

 

Ha te is egy ilyen szárnypróbálgató jellem vagy, akkor figyelmesen olvasd el a következő tanácsokat, mert lehet, hogy életed sikerét köszönheted majd nekik!

 

Legyél kitartó

 

A mai világban csak a kitartóknak van hely az emberiség krémjében. Ha megnézed, csak azok értek el bármit is az életükben, akik kellően kitartóak voltak. Volt egy víziójuk, és utána mentek tűzön-vízen át. Ez a sportfogadásban is így működik!

 

Ezért fontos, hogy meglegyen benned is ez a nagyon erős akarat, és nem szabad hagynod, hogy bárki letérítsen az útról. Ha valakinek ez sikerül, akkor nem is akartad az adott dolgot igazán…

 

Számolj le a kifogásokkal

 

Úgy érzed, hogy van érzéked a tippeléshez, de mégis kifogásokat keresel? Még nincs elég pénzem hozzá, még túl nagy falat, előbb tanulnom kellene, előbb… Hagyj fel végre a kifogássokkal!

 

Nem veszed észre, hogy éppen ez gátol meg téged abban, hogy elindulj a saját utadon? Vagy az a fajta, vagy aki nem vág neki egy sivatagi túrának autóval, mert fél, hogy defektet kap félúton?

 

Fejleszd magad

 

Az önfejlesztés nagyon fontos. Ez talán az egyik legfontosabb rész a helyes és pontos Tippmix tippek megalkotásához elkerülhetetlen a tanulási folyamat! Sajátítsd ki a szükséges ismereteket, szívd magadba a tudást, legyél te is a Tippmix szakértője.

 

A jó pap holtig tanul, ahogyan a sikeresen emberek is folyamatosan tanulnak. Ha teng benned a tudásszomj, menj, és csillapítsd!

 

Tanulj másoktól

 

Nem szégyen másoktól tanulni! Sőt, tudod mit? Kell, hogy másoktól tanulj! Persze nem mindegy, hogy kitől. Lesd el a sikeres sportfogadók trükkjeit, és alkalmazd azt a saját ötleteiddel elegyítve!

 

Nem véletlen mondják, hogy jótól lopni nem bűn. A legjobb, legsikeresebb ötleteket mindig megpróbálják majd lemásolni, de fontos, hogy a saját víziódat is tedd hozzá, csak így lehetsz igazán sikeres.

 

Fogadd meg a tapasztaltabb tanácsát

 

Érdemes mások tanácsát megfogadni, de figyelned kell rá, hogy csak szívből jövő, jó szándékú tanácsot fogadj el, és csakis olyantól, aki kompetens, és jó meglátással rendelkezik.

 

Előfordulhat ugyanis, hogy időnként te a saját helyzetedben nem látod kívülről a dolgokat, és szükség van egy külső szemlélőre is, aki a nehéz időszakokban elláthat életmentő tanácsokkal.

 

Én nem engedem el a kezed! Profi Tippmix tippekkel és tanácsokkal várlak téged is a csoportomban!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]