Sikerekről, stratégiáról és nyereményekről | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.16.by 1x20

Nem számít hány éves vagy, honnan jöttél, hol élsz jelenleg, nő vagy e vagy férfi. Úgy gondolom, hogy mindannyiunknak jár a siker!

 

A siker azonban mindenkinek mást jelent.

 

Míg valakinek a gazdagság és a hírnév, másoknak a sikeres háztartás vezetés és a nagyszerű szülővé válás is egyenlő a sikerrel.

 

Van egy rossz hírem, a siker pénzben mérhető!

 

Pénz nélkül sajnos nincs hírnév, nincs sikeres háztartás és még a nagyszerű szülővé válás sem lehet teljes pénz nélkül.

 

Merjük kimondani!

 

Ha van pénzed sokkal egyszerűbb az életed!

 

Mindannyian szeretnénk sikeresek, lenni és egyre többen vannak, akik tesznek is a sikerért. Munkát, másodállást vállalnak vagy egyszerűen a tőzsdén próbálnak befektetni, plusz bevételt termelni!

 

Én most ebben a kis bejegyzésemben a sportfogadásra és az abban rejlő lehetőségekre szeretném, felhívni a figyelmeteket!

 

Nem szeretném lehozni nektek a csillagokat és nem is ígérek előre senkinek sem busás hasznokat csupán a figyelmetekbe szeretném ajánlani ezt a fajta pénzkereseti lehetőséget!

 

A sportfogadásban játszva lehet pénzt keresni, többnyire mi férfiak amúgy is imádjuk a sportokat, és bizony szeretjük azt a tévében is követni, ugye közben lehet szidni a bírót vitatkozni, hogy les volt e vagy sem és bizony lecsúszik egy-két sör is szóval élvezzük ezt az egész filinget. Azonban ezt még fokozni is lehet, ha az esti foci meccsre még fogadunk is, na, az aztán az igazi show! Akkor aztán duplán vizsgáljuk a leseket és duplán szidjuk a bírót, ha ellenünk, azaz a fogadásunk ellen ítél! Mára eljutottam oda, hogy sporteseményt szinte csak olyat nézek meg a tv-ben, amire fogadtam is! Természetesen én sem lövök, vaktában s ezt senkinek sem ajánlom, csak olyan mérkőzésre fogadok, amit kellőképpen körül jártam és rendelkezem a szükséges információkkal, amik segítségével feltudom javítani az esélyeimet! Nyugodt szívvel írhatom le, hogy az elemzésekkel és a megszerzett, kikeresett utána olvasott információkkal hozom helyzetbe magam! Sokszor leírtam már, hogy az információ hatalom! A hatalommal pedig mindig párosul egy kis pénz is, azaz a megszerzett információ töredékekből összeállítunk egy puzzle darabkát vagy darabkákat, amik Tippmix tippek formájában csúcsosodnak ki! Persze lehetünk elég felkészültek és lehetnek hiper – szuper információink egy-egy mérkőzésről, ha beüt egy piros lap, akkor minden sztornó! Szerencsére ez azért ritka és a ráfordított idő és energia azért általában kifizetődő tud lenni főleg, úgy ha a Tippmix tippjeinket valamiféle stratégia alapján pakolgatjuk! Bármilyen stratégia jobb a semminél! Ész nélkül és vaktában lövöldözve csak a szerencsén múlnak a dolgok, holott pont azért kutakodunk és keresgélünk információk után, hogy azt a bizonyos szerencse faktort a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk vissza!

 

Beszéljünk most egy kicsit másról! Engedjétek meg, hogy beszámoljak nektek egy újabb sikerről. A Blue Chip Prémium csoport tegnap is hozta magát! Ahogy kell hibátlan tippeket karikáztunk így ismét sikerült nyernünk! Gratulálok a tagoknak!

 

A siker fejben dől el!

 

Egy pesszimista ember szerintem nem lehet sikeres az életben!

 

Összegyűjtöttem, hogy a világ legsikeresebb emberei mit tanácsolnak a siker eléréséhez? Íme 13 tipp egyenesen a legjobbaktól:

 

Michelangelo – Gondolkodj nagyban!

A legnagyobb veszély számunkra nem az, hogy túl nagyot álmodunk, és nem érjük el, hanem az, hogy túl kicsit és elérjük!

 

Oprah Winfrey – Minden célod elérheted, ha teszel érte!

Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.

 

Phil Knight – Találd meg az egyensúlyt

Az életben és az üzleti életben folyamatos konfliktus áll fenn a béke és a káosz között. Nem lehet elsajátítani, de képesek vagyunk befolyásolni őket. Ha megcsináljuk, akkor megkapjuk a siker kulcsát.

 

Henry Ford – Ne félj a bukástól!

A kudarc az egyetlen lehetőség arra, hogy még okosabban kezdjük újra.

 

Colonel Sanders – Legyen egy megingathatatlan fogadalmad a sikerhez! Elhatároztam, hogy sikeres leszek. Sem idő, sem a munkaerő, sem a pénz nem fog befolyásolni, hogy a legtöbbet adjam bele. Csináltam, csináltam, sosem adtam fel és megnyertem

 

Leonardo da Vinci – Cselekedj!

Régóta figyelem, hogy a sikeres emberek ritkán dőlnek hátra és hagyják, hogy a dolgok csak úgy történjenek. Ők inkább cselekednek, és a dolgok megtörténnek.

 

Theodore Roosevelt – Kerüld el a konfliktusokat! A siker receptjének legfontosabb alkotóeleme annak ismerete, hogyan jöhetünk ki jól az emberekkel.

 

Mark Twain – Ne félj megvalósítani új ötleteket! Az ember egy új ötlettel, csak egy különc, ameddig az ötlet sikeres nem lesz.

 

Walter Disney – Higgy a sikerben!

Ha megtudtad álmodni, meg is tudod valósítani!

 

Thomas Jefferson – A pozitív elme hatalmas!

Senki sem képes megállítani a megfelelő hozzáállással rendelkező embert a céljai elérésében. A negatív gondolatokkal rendelkező embert pedig senki sem segíti a célok elérésében.

 

Abraham Lincoln – Ne kritizálj másokat! Ne kritizálj másokat; ők pontosan azok, akik mi lennénk hasonló körülmények között.

 

James Cash Penney – A problémák erősebbé tesznek!

Hálás vagyok az összes problémámért. Miután mindegyiket legyőztem, erősebbé váltam, és képes lettem szembenézni azokkal, amik még előttem állnak. Felnőttem a nehézségeimhez.

 

Steve Jobs – Merj önmagad lenni és hallgass a megérzéseidre!

Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! (…) Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]