Pénzmágnes - Legyél te a Tippmix Tábornok | tippmixtippek1x2.hu

2020.11.21.by 1x21

Katonásan jött be az utolsó 3 Pénzmágnes tipp! Egybe raktad? Bravó, közel „megnyolcszoroztad” a pénzed!

 

12:15 Sitak A. (Ukr) – Martinko T. (Cze) H 1.83 3-2 ✔

12:45 Kozak A. (Ukr) – Pidlypna I. (Ukr) V 1.72 1-3 ✔

16:40 Pachich Y. (Ukr) – Shelest T. (Ukr) H 2.50 3-1 ✔

 

Vallom, hogy a sportfogadás észjáték. Taktikai érzék nélkül nagyon nehéz talpon maradni. Van egy barátom, aki remekül tippel, brutál jó megérzései vannak, de nem jó taktikus! Igaz így sem lehet oka a panaszra, hiszen sok mindent elért már ő is a sportfogadás segítségével, de kellő taktikai érzékkel szerintem bőven többre vihette volna. A taktikát nyugodtan nevezhetjük stratégiának. Minden játékosnak, aki komolyan gondolkodik, a sportfogadásban előre kell gondolkodnia! A sportfogadást egy sakkjátékhoz tudnám hasonlítani ahol ha, tehetjük, nekünk kell a meglepetést lépni, de fel kell készülnünk minden meglepetésre! Ha mi lépjük először a váratlant, akkor helyzeti előnybe kerülünk! Sportfogadói nyelvre lefordítva, ha sikerül egy nagyobb szorzót kezdésnek megfogni, akkor annak a nyereményével már gazdálkodhatunk akár az egész napra! Sokszor előfordult már itt gondolom, mindenkivel, hogy a tutinak vélt mérkőzés elszállt ilyenkor mondhatni a fogadóirodák lépték a váratlant nincs is evvel semmi gond, mert ez is benne van a pakliba. Erre fel kell készülni! Egy jó stratéga előre gondolkodik, van “B” és “C” terve, de lehet, hogy még “D” is!

 

Hogy mégis mit akarok ebből kihozni?

 

Csupán annyit, hogy sportfogadásban soha ne lepődj meg semmin, ne lepődj meg, ha kijutunk az EB-re, ne lepődj meg, ha a Fradi BL főtáblára kerül, és azon se lepődj meg, ha kikap a Bayern a Barca vagy akár a Chelsea! Ha kell, ilyenkor vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el! Rendezd a soraidat! A fejedben tisztázni és rendbe rakni a gondolatokat mindig jó ötlet! Ha már tisztán látsz minden apró összetevőt, akkor a következő lépés az előre eltervezett stratégiád legyen! Soha sem kapkodj! Legyél megfontolt stratéga! A sportfogadásra, mint harcmezőre gondolj. Ha az ellenség váratlant lép te tábornokként reagálj rá! A győztes hadvezérek sem nyertek meg minden ütközetet, ha kellett visszavonultak és rendezték a soraikat! Ne feledd előbb volt Dunkirk mint a D-nap!  Gondolj a célra, amit a sportfogadás segítségével szeretnél elérni!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

One comment

  • Frühvirth Norbert

    2020.11.21. at 22:07:19

    Segítséget szeretnék kérni abba hogy hogyan tudnék a sportfogadásban jobb lenni profi lenni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]