Ne kapkodj, legyél hidegvérű stratéga | tippmixtippek1x2.hu

2020.09.11.by 1x20

Vannak olyan Tippmix tippek, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, ezt is tudni kell, kezelni ezért most erről szeretnék írni egy pár gondolatot.

 

Az érzés, amikor döntő szett 10:7-ről elmegy a tipped 10:12-re felbecsülhetetlen!

 

Az ember úgy érzi, hogy megüti a guta, de ilyenkor kell mindent elengedni, felállni és menni egy kört a városban vagy a természetben! Séta közben végiggondolni, hogy hol hibázhatott! Vajon ott, hogy női asztalitenisz tippet választott? Nem hinném, mondhatni a célvonal előtt esett össze a játékos, volt és még lesz is ilyen, ilyenkor valóban az a legjobb, ha az ember kiszellőzteti az agyát és elengedi ezt a találkozót! Igen el kell engedni, mert a tiszta fejre van szükség, különben kapkodni kezd, ami soha sem vezet jóra! Rakj be egy filmet vagy játssz a gyerekkel. A gyerekek sok mindenre gyógyírt jelentenek, gyógyítják a testet és a lelket! Engedd le a gőzt! Fuss ki a világból, ha attól jobban vagy! Rakd rendbe magad és a gondolataidat! Ne akarj azonnal javítani, arra rengeteg időd van, várd ki a megfelelő alkalmat és igazi ragadozóként csapj le a kínálkozó lehetőségekre! Keress sebzett vadat, figyelj és koncentrálj, ügyelj a részletekre, de mindenekelőtt lazulj el! Lazán és vagányan! Minden nap újabb lehetőségek várnak, járj nyitott szemmel. Csodálatos játék a Tippmix! Mindig jön egy új nap, számtalan lehetőséggel! Soha se kockáztass túl sokat, olyan nincs, hogy vissza nem térő kihagyhatatlan lehetőség! Higgy nekem holnap és holnapután is lesznek jó mérkőzések és szuper Tippmix tippek! A rutin és a tapasztalat ilyenkor is segít! Nincs kapkodás, kézráülés van, rosszabb esetben a kezdőknek kézráütés! Figyeld magad, tanítsd magad, ismerd ki magad! Ne kapkodj! Ne kapkodj! Ne kapkodj! Mondom, ne kapkodj!

Soha ne feledd a sportfogadásban a taktikának legalább akkora szerepe van a sikerben, mint a jó Tippmix tippeknek!

Legyél stratéga, válj hadvezérré!

Ha nem megy, egyedül keress egy profi mentort! Olyat, aki már régóta foglalkozik a sportfogadással! Olyat, aki túl van már ezeken a gyerekbetegségeken! Egy olyat, aki önmérsékletre int! Egy olyat, aki ha kell, fékez, de ha kell, akkor bátorít és támogat!

 

Ha segítségre van, szükséged én itt vagyok!

Keress bizalommal!

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]