Ingyenes Tippmix tippek | tippmixtippek1x2.hu

2020.09.18.by 1x21

Forintban mérhető az ingyenes móka!

Ez tegnap is bebizonyosodott! Mostanában ahogy azt már megfigyelhettétek asztalitenisz Tippmix tippeket hozok a weboldal Ingyenes tippek menüpontjába! Ezt elsősorban azért teszem, hogy felhívjam a figyelmeteket, arra hogy evvel a rendkívül gyors lefolyású sportággal relatíve milyen egyszerűen lehet pénzt keresni! A játék maga sok esetben nem tart tovább negyed óránál, egy helyes tipp után így gyorsan tudunk újat lépni, azaz új tippet keresni! A szorzók itt is kimagaslóan jók, de nem kell több mint 90 percet várni egy végeredményre, mint a fociban! Másodsorban remekül fel lehet térképezni a játékosokat, ma már az asztaliteniszről is majdnem akkora adatbázishoz lehet hozzáférni, mint a teniszben, itt is sok információ kiszivárog a mérkőzések előtt egy-egy topjátékosról, ami nagyban segíthet a Tippmix tippek kiválasztásában, de a tippek szelektálásában mindenképpen!

Vallom, hogy hosszú távú és eredményes sportfogadás nincs kellő felkészültség és alázat nélkül, gondolok itt a kitartó és körültekintő elemzőmunkára, ami minden megfontolt Tippmix tipp alapja! Soha, hangsúlyozom, soha ne fogadj olyan párosításra, aminek nem néztél kellőképp utána, és amiről csak fél információkkal rendelkezel!

Ne sajnáld az időt és energiát egy megfontolt Tippmix tipp kiválasztásához, mert a sportfogadásban is igaz az, hogy a ráfordított energia kifizetődő akárcsak az élet más területein is!

Az Ingyenes asztalitenisz tippjeim úgy látom, hogy hiányoltak ma Magyarországon mivel a magyar oldalakon alig foglalkoznak evvel a remek lehetőségeket rejtő sportággal! Mindenhol foci van, elsősorban ami nem is csoda, hiszen a labdarúgás a legnépszerűbb sport és sokan azt képzelik magukról, hogy ők is értenek hozzá pedig sajnos ez messze nem így van.

A foci az egy nagyon nehezen tippelhető játék már csak abból adódóan, hogy három lehetséges végkimenetele van! Ugye azt nem kell sokáig ecsetelnem, hogy könnyebb eltalálni két lehetséges opció közül az egyiket, mint 3-ból az egyet! Több mérkőzés összekötésénél ez hatványozottan igaz. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 3 asztalitenisz vagy akár tenisz mérkőzésnek csupán 8 lehetséges végkimenetele van, ami igen jó esélyeket jelent, míg a fociban ez a szám már 27 ami lényegesen rosszabb, nem is csoda, hogy a fogadóirodák az akciós játékaikkal is ez irányba próbálják terelni a sportfogadókat, rakj össze jó sok mérkőzést és add ide nekünk a pénzedet, kb. ez lehet a fogadóirodák mottója!

 

Kérlek, gondolkodj el ezen!

Engedd meg nekem, hogy segítsek!

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

Szeretettel várlak a Pénzmágnes Prémium csoportomban!

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

One comment

  • Kovács Annamária

    2020.09.18. at 14:07:07

    Jonapot! Én is jöttem szerencsét próbálni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]