Hogyan legyél sikeres a sportfogadásban? Most megmutatom | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.14.by 1x20

A sportfogadásban sikeres emberek közül sem születik mindenki zseninek, a titkuk az, hogy mindig céltudatosan és keményen dolgoznak.

 

  1. Sokan azt gondolják, hogy a sikeres sportfogadáshoz érdekében egy teljesen új rendszert kell kitalálniuk. Mielőtt azonban túl nagy fába vágnánk a fejszénket, érdemes tudni, hogy az eredményes tippmesterek általában már létező megoldások közül választják ki a számukra legmegfelelőbbet.

 

  1. A sikeres sportfogadók a nagyobb céljaikat kisebb elemekre bontják, amelyek biztos, hogy megvalósíthatóak egy bizonyos időn belül. Minden egyes alkalommal, amikor végeznek egy rövidebb szakasszal, elégedettek lesznek azzal, hogy egy lépéssel ismét közelebb kerültek a kitűzött végső célhoz.

 

  1. A sikeres Tippmix tippekhez az is kell, hogy nem töprengünk folyton a múlton, és az esetlegesen elkövetett hibáinkon, hanem bátran előre nézünk. A jövőt tervezgessük! Az egyetlen dolog, amiért megéri visszatekinteni az az, hogy tanuljunk az esetleges baklövéseinkből.

 

  1. Ahhoz, hogy be tudjunk fejezni egy-egy célul tűzött feladatot, akkor sem szabad feladnunk a küzdelmet, ha esetleg nehézségekbe ütközünk. Legyünk kitartóak, és mindig próbáljuk meg lelkiismeretesen elvégezni a teendőinket.

 

  1. Érdemes tudni, hogy azok a hibák ismétlődnek meg a leggyakrabban, amelyeket figyelmen kívül hagyunk. Amennyiben elismerjük a tévedésünket, az az első lépés afelé, hogy legközelebb sokkal jobb Tippmix tippek kerüljenek ki a kezeink közül.

 

  1. Ha ismerjük a feladatokat, és a terveink is megszülettek, akkor általában a saját szabályaink szerint játszunk, amiért vállalnunk kell a felelősséget. A siker érdekében fontos, hogy ne féljünk a kudarcoktól, és ne hibáztassunk másokat, ha esetleg nem úgy sikerül valami, ahogyan azt az elején elképzeltük.

 

  1. A hosszú távú siker érdekében fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki olyanokkal, akiknek szintén van véleményük a sportfogadásról! Elsősorban olyan barátokra, haverokra ismerősökre és csapattársakra gondolok itt, akik szintén komolyabban foglalkoznak sportfogadással. Amellett, hogy figyelünk a problémáikra és türelmesen végig hallgatjuk őket, tanácsainkkal és meglévő információkkal próbáljuk segíteni őket.

 

  1. A sikeres sportfogadók mindig egy lépéssel előrébb tartanak a bukmékereknél. Ez csak úgy sikerülhet, ha tájékozottabbak vagyunk, és többet tudunk az „ellenfelünknél.” Éppen ezért akkor se hagyjuk abba a tanulást, ha úgy gondoljuk, hogy elértük a céljainkat.

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]