Cogito ergo sum - Gondolkodom, tehát vagyok! | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.09.by 1x20

Rendre eszembe jutnak René Descartes gondolatai, amikor a Tippmixel foglalkozom! Ugye főleg az elemzések során van módom szárnyaltatni a gondolataimat és elképzelni, hogy a rendelkezésemre álló információk alapján, vajon, hogy is fog majd alakulni egy-egy mérkőzés! Ugye a csapatsportágaknál a meghatározó játékosok hiánya sok esetben nehéz feladat elé állítja a kapitányokat, de az egyéni sportágakban egy időben elkapott fél információ egy sérülésről aranyat, azaz pénzt érhet!

A sportfogadás az én olvasatomban egy napi harc, az oddsmesterek dörzsöltek, nekik egyszerűen a megtévesztés mestereinek kell lenniük. És, hogy mivel szeretnének minket megtéveszteni, hát persze, hogy a mérkőzésekre adott szorzókkal! Sokszor hallottam olyat általában fiatal kezdő sportfogadóktól, hogy ajándék szorzó! Sajnálattal kell leszögeznem, hogy ilyen nem létezik, az oddsmesterek ezer oldalról megvizsgálták azt a mérkőzést amire oddsot írnak ki! Tapasztalatból mondhatom, hogy a magyar oddsmesterek, nagyon jók és felkészültek, ez a napi munkájukon is nyomon lehet követni, sok esetben még azt is látni vélem, hogy az adott napra éppen melyikük állapította meg azt a bizonyos szorzót. Persze név szerint sajnos egyiküket sem ismerem, de a kézjegyük az számomra felismerhető, azaz legalábbis én úgy gondolom! Gyorsan leszögezem, nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de én tényleg így gondolom!

Szóval visszatérve az eredeti gondolatomhoz az oddsmesterek valóban dörzsöltek, ami jó mert gondolkodásra késztetnek minket fogadókat! Többször is leírtam, hogy ne hagyjuk magunkat terelni, ne viselkedjünk birkák módjára! Gondolkodjunk egy kicsit az ő fejükkel, de mindenképpen tájékozódjunk a megfogadni kívánt mérkőzésről. Ha esik az a fránya szorzó, akkor keressük meg az okát, ha emelkedik, akkor is, ha megtaláljuk az ok okozatot, akkor tudunk kellőképpen reagálni és dönteni! Messze nem mindegy, hogy milyen erős és megfontolt tippek kerülnek fel a szelvényeinkre!

A Tippmix tippek megalkotása szinte már művészet! Ahogy fent leírtam szükség van az információgyűjtésre, alázatra, állhatatosságra, kitartásra, fantáziára, önfegyelemre és egy jó nagy tehetségre! Ahogy egy festőművésznek is remek érzéke van a fények játékához úgy nekünk is szükséges az a bizonyos plusz, hogy valóban sikeres sportfogadók lehessünk, természetesen sok minden tanulható, de egy veleszületett adottság és érzék minden esetben további pluszt jelent!

Nekem is egyfolytában pörög az agyam, hogyan lehetek még sikeresebb, hogy kereshetek még több pénzt. A 32 év alatt megszerzett tapasztalatomat nagyon szívesen osztom meg a Prémium csoportjaimban! Sőt most nagyon elgondolkodtam egy esetleges új csoport létrehozásán is ahol kizárólag tenisz tippekkel foglalkoznánk és ahol több élő eseményt is ajánlanék a tagjaim számára! A képeken látható, hogy nagyon szeretek tenisz mérkőzésre fogadni imádom az élőzést mivel ott gyorsan és szép szorzókért szinte azonnal lehet reagálni egy-egy kialakuló helyzetre! Mindenesetre ez az ötlet most komolyan foglalkoztat, Nagy kihívásnak tartom, de szeretem a nagy horderejű megoldandó feladatokat!

Más…

Nagyon szép szorzókat sikerült tegnap karikázni a csoportokban, Kenint például 2.60-ért fogtuk a grúzokat 2.20-ért és még sorolhatnám, nem is csoda, hogy lett nyertes Index szelvény, amivel közel kilenc szerezni tudtunk!(Lásd a képen.)

A mai napra nagyon készülök, hajnalok óta olvasok és gyűjtöm az információkat. Nagyon szeretném, ha ma is szép eredményekkel tudnánk zárni a napot!

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

Tippmix tippek 1x2 - Tippmix szelvény
Index
Tippmix tippek 1x2 - Tippmix szelvény
Tippmix tippek 1x2 - Tippmix szelvény

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]