47/43 - 91% feletti hatékonyság! | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.12.by 1x20

Az elmúlt 47 Blue Chip tippből 43-at megnyertünk, ami több mint 91%-os pontosságot takar! Úgy gondolom, hogy ezt a kimagasló találati arányt nem kell, tovább ragozni ez önmagáért beszél!

47/43 - 91% feletti hatékonyság! - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek

Beszéljünk egy kicsit magáról a tippszűrési technikáról, amit sikerrel használok naponta! Most egy-két “okosságot” szeretnék megosztani veletek, természetesen nem mindent, de mégis valamit, ami egy kicsit talán gondolkodóba ejt benneteket!

Tippmix tippek 1x2 - Tippmix szelvény
Tippmix tippek 1×2 – Tippmix szelvény

A technikám mára igazán kiforrottá vált, ahogy azt ti is láthatjátok, az eredményeim ezt szépen tükrözik is! 32 évem van benne ezért minden titkot nem fogok elárulni azt azonban igen, hogy a Tippmix tippek alapja minden esetben a tudatos felkészülés azaz a precíz információ gyűjtés de ne menjünk ennyire előre!

 

A Prémium tagjaim már megfigyelhették, hogy igyekszem az úgymond tömegtippeket elkerülni és inkább máshol keresgélni! Hogy miért kerülöm el a népszerű fogadásokat? Pont azért mert népszerűek ez nálam azt jelenti, hogy például a Barcelonát mindenki ismeri és ha játszik akkor pont ezért szinte mindenki rárakja a szelvényére még az is aki tegnap óta mixel. Nos, az ilyen hiper-szuper tutik szoktak elsőként elszállni így pár milliárd ember Tippmix szelvényét már el is vitte a kerek világon. Ezeket a mérkőzéseket én szűrőknek szoktam csak nevezni, szépen megszűrik, azaz kirostálják velük a fogadók nagy részét!

 

Köszönöm én ebből nem kérek!

 

Sokkal inkább szeretek olyan mérkőzésekkel foglalkozni, amik nincsenek rivalda és reflektorfényben, amik megbújnak a sorok között, amikkel kevesen foglalkoznak! Az ilyen mérkőzést nem érdeke senkinek sem megborítani, mert nem működik szűrőként, azaz csak töredékszelvényt lehet vele kirostálni az pedig nem éri meg az anyagi áldozatokat!

 

A szűrési technikám fontos sarok köve, hogy nézzen akármilyen jól ki egy mérkőzés, legyen akármilyen csúcs szuper információm róla, ha drasztikusan emelkedik a szorzó mondjuk 3-4 tizedet, akkor akármilyen fájó ezt el kell engedni, mert ott információelőnnyel bírnak a bukmékerek, azaz valami olyan hírt találtak, amit én nem tudok!

 

Egyet jegyezzen meg mindenki, aki ezeket a sorokat olvassa! Nincs ajándék szorzó! A bukmékerek felkészültek, pontosak, precízek! Komoly ellenfelek! Az ajándék szorzónak kinéző opciók beetetések, csapdák, szemfényvesztések!

 

Kérlek ne dőljetek be nekik! Legyetek megfontoltak, és vegyétek fel a kesztyűt! Legyetek alaposak!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]