24 tippből 22 megfogva! – Menyasszonytánc | tippmixtippek1x2.hu

2020.10.20.by 1x20

Csoport eredmények távirati stílusban:

 

Blue Chip 3/3

Bázis 6/6

Index 10/9

Pénzmágnes 5/4

 

Mindig bajban vagyok, ha a sikereimről szeretnék beszámolni, mert nem akarok nagyképűnek tűnni. A szerénységet és az alázatot a 32 éves sportfogadói múlttal a hátam mögött még most is rendkívül fontosnak tartom! Vannak olyan pillanatok, amikor megállhatunk és egy kicsit körül nézhetünk! Remek érzés, amikor az eredmények úgy alakulnak, ahogy várjuk, nagyszerű dolog, ha az órákkal eltöltött elemzések segítségével megalkotott Tippmix tippek révbe érnek és valósággá válnak! Talán olyan ez, mint amikor a szőlősgazda az egész éves fáradtságos munka és gondozás után elégedetten és büszkén mustrálja az idei termést! Most engem is ilyen érzések töltenek el! Én is megállok, és egy kicsit mustrálom a mögöttünk hagyott napot!

 

Nézzük mi is történt tegnap a csoportokban!

 

Pénzmágnes Prémium csoport: 5/4

 

A Pénzmágnes csoporttal kezdeném. Tegnap már egy-két tippről posztoltam a fb-on azonban most szeretnék egy kicsit részletesebben írni a csoport eredményeiről és arról, hogy mi miért történt tegnap úgy, ahogy! Olyan információkhoz sikerült hozzájutnom, amit egyszerűen nem lehetett kihagyni! Ezen információk birtokában, ahogy a képen is láthatjátok Kucera ellen fogadtunk tegnap háromszor is ráadásul nem is akármilyen szorzókkal! Az információ hatalom ezt sikerült tegnap is bebizonyítani. Nem kevés pénzt sikerült nyernünk így nem is csoda, ha tegnap este már-már lakodalmi hangulat uralkodott a Pénzmágnes csoportban! Volt, aki vonatozott és volt olyan tag is aki, saját bevallása szerint 5 sör után már menyasszonyt is táncoltatott, na, ezt azért szívesen megnéztem volna én is! Mindent összegezve a Pénzmágnes csoport remek napot zárt!

24 tippből 22 megfogva! – Menyasszonytánc - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek

Ez még csak a kezdet volt! Innen indult be csak igazán a buli:

 

Blue Chip Prémium csoport: 3/3

 

A Blue Chip Prémium csoport, ahogy kell ismét hibátlanul zárt. A 3/3-as teljesítmény önmagáért beszélt ráadásul úgy karikázhattuk, a Tippmix tippeket, hogy egy percig sem kellett izgulnunk! Ami nagyon jó és egészséges! Kinek hiányzik ugye egy szívinfarktus? 😀

 

Bázis Prémium csoport: 6/6

 

Nagyon, de nagyon betaláltunk! A hat kiajánlott tipp tükörsimán jött! Igen mind a 6 tippet bekarikázva nagyon sok pénzt nyertünk!

 

Index Prémium csoport: 10/9

 

A 10/9 nagyon szép eredmény főleg úgy, hogy 3 nyertes szelvényünk is lett 5-5-5 tippel, de egy kicsit azért keserű a szám íze hiszen a 10. tipp egy gólon ment el. De ne legyünk telhetetlenek örüljünk ennek a szép és nyereséges napnak!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]