Van, amikor bármit tehetsz, Fortuna nem segít | tippmixtippek1x2.hu

2021.01.09.by 1x20

Sokszor írtam már róla, hogy magát a Tippmix játékot messze nem tartom szerencsejátéknak, az áldozatos, de mindenképpen az alázatos munka kifizetődő tud lenni, azonban néha vannak olyan napok, amikre ez a megállapítás sajnos nem igaz.

 

Van, amikor bármit tehetsz, Fortuna nem segít - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippekTegnap is történtek a dolgok a csoportokban! Írhatnék Nektek arról, hogy az elhalasztott Blue Chip tipp bejött és így 3/3-al zártunk csütörtökön. Írhatnék nektek arról, hogy lett nyertes szelvényünk tegnap is az Index Prémiumban, csoportban, ami nem is csoda, hiszen a 10 Tippmix tippemből 8 jó lett! De most nem erről szeretném, hogy szóljon a mai bejegyzésem! Most arról akarok írni, hogy vannak olyan esetek, amikor hiába az áldozatos munka, hiába az órákkal eltöltött elemzés hiába az óriási mezőnyfölény a tippünk egyszerűen nem akar bejönni! Feljebb írtam, hogy a tegnapi Index csoport 8 tippje megvolt a 10-ből. Az egyik elment tippem a Boulogne hazai győzelme volt nagyon szép 1.95-os szorzóért. A hazaiak végig uralták a mérkőzést ez minden statisztikai mutatóban tetten érhető volt azonban jött egy kontra és máris borult a tipp! Milyen szép is lett volna bekarikázni ezt a szelvényötletemet is kerek 25.00-ös szorzóért, de ez most nem adatott meg! Megmondom, őszintén nagyon fáj, még úgy is, hogy rengeteg tagom írta, hogy így is igen szépet nyert, mert az ekkora szorzókat már hibalehetőséggel játssza, de engem ez sem vigasztal! Kis gyógyír, hogy sikerült nyertes szelvényötletet bekarikáznunk a csoportban!

 

Mindenképpen szeretnék Nektek beszámolni a Pénzmágnes tegnapi eredményéről ahol nagyon szép szorzókat karikázva egyetlen 2.62-es szorzót elhibázva 5/4-el sikerült zárnunk a napot! Erre viszont nagyon büszke vagyok!

 

Ma új nap új remények és új feladatok várnak ránk! Vállalom és büszkén állok a mai kihívások elé is!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]