Szerelem, élet, titkok, Lelle, Staropramen | Tippmix Tippek 1x2

2021.01.24.by 1x2

Komoly Pénzmágnes tippek – Hét szereztünk az Indexben

 

13:20 Kozhenkov I. (Ukr) – Derevynskyi D. (Ukr) V 2.10 2-3 🧲✔

13:45 Nirkov I. (Rus) – Matveyev I. (Rus) V 1.83 1-3 🧲✔

14:15 Ambrosimov F. (Rus) – Vahnin G. (Rus) V 1.83 2-3 🧲✔

15:15 Kalugin V. (Ukr) – Sliuzenko V. (Ukr) V 1.83 3-2 ❌

17:00 Maksiuta V. (Ukr) – Sliuzenko V. (Ukr) H 1.83 3-2 🧲✔

 

Total odds: 23.55

 

Szerelem, élet, titkok, Lelle, Staropramen - Tippmix Tippek 1x2 - Tippmix tippekA tegnapi fb bejegyzésemben már írtam, róla hogy a Pénzmágnes FULL-unkhoz mérkőzéslabdái voltak Sliuzenkónak de szó szerint elbénázta ezeket a lehetőségeket! Megmondom őszintén nagyon mérges voltam, mert már a zsebemben éreztem a 23.55-ös szorzót. Mára már bőven lenyugodtam, amiben segítségemre volt az Index prémium csoport nyertes szelvényötlete is, amivel HÉTSZEREZNI tudtunk!

 

Nekem valóban a sportfogadás az életem!

 

 

Napjaim 90%-át a sportfogadás teszi ki, természetesen én is próbálok lazulni, sokat olvasok, filmet nézek, vagy éppen a gyerekekkel játszom a konzolon. Imádok strandra járni, átmenni a közeli uszodába és úszni bele a semmibe. Az úszás közben van lehetőség értékelni, ha kell átértékelni. Megfigyeltem, hogy még ilyenkor is sok esetben a sportfogadás jár az eszembe. Rendre azon agyalok, hogy mivel és hogyan lehetnék, még hatékonyabb, milyen apró változtatásokkal tudnék további jelentős hatékonyságot növelni! Mondhatni a Tippmix tippek-kel kelek és fekszek, reggelizek, ebédelek és bizony velük is vacsorázom. Örülök, hogy napjaim nagy részében azt csinálhatok, amiért tiszta szívből oda vagyok! Nincs mit szépíteni, egyszerűen imádom a sportfogadást és az őt körülvevő légkört az elemzéseket és a szurkolással együtt járó izgalmakat! Három nagy szerelmem van az életben, a gyerekeim mindenek előtt aztán a sportfogadásé és végül, de nem utolsó sorban a nyár! A Balaton partján, Lellén, a Napfény strandon a családdal Tippmix tippek-et elemezni nekem maga a menyország! Már alig várom, hogy újra nyár legyen, és újra ott lehessek!  Ne legyetek szívbajosak, ha nyáron, Lellén lesztek, nyugodtan írjatok rám és mindenki vendégem egy korsó jó hideg Staropramenre.

 

Az öreg Bob Dylan megmondta a tutit:

 

„A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.”- mondta. Nagyon bölcs gondolat, szívem teljes egészével azonosulni tudok vele!

 

Vajon mi a sikeres sportfogadás titka?

 

A sikeres sportfogadók többsége nem véletlenül lett sikeres. Kemény munka, elköteleződés és sikert teremtő szokások tették őket azzá. A sikeres sportfogadók titka nem az, hogy soha nem vallottak kudarcot. Hanem az, hogy még a legnagyobb pofonok után is felálltak, megrázták magukat, tanultak a hibáikból és újra nekivágtak. Abraham Lincoln szótárában sem szerepelt az a szó, hogy kudarc. Minden egyes ún. bukására eredményként tekintett. A sikeres sportfogadók csak kimeneteleket, eredményeket látnak. A többi az csak a körítés. Thomas Edison sem akart tudomást venni az esetleges sikertelenségekről, ő azt mondta: „Nem buktam el, csak találtam tízezer utat, ami nem járható.” Ma talán nem is ismernénk a villanykörtét, ha Edison nem ilyen attitűddel rendelkezik. Ha komolyan akarsz foglalkozni a sportfogadással, akkor bizony a pozitív dolgokra kell koncentrálnod és minden kis sikerbe bele kell kapaszkodnod. Ez hatványozottan igaz az utad elején. Ahhoz, hogy tudd, merre és hol tartasz a sportfogadással, ki kell tűznöd célokat. Ugyanúgy, ahogy beülsz az autódba és beütöd a GPS-be, hogy mi az úti célod. Ha meghatároztad a célod onnantól kezdve már könnyebb a dolgod, hiszen jöhet a megvalósítás és lépésről lépésre láthatod, hogy aktuálisan hol tartasz.

 

Tűzz ki magad elé komoly terveket és célokat.

 

Az álmodozást az különbözteti meg a célkitűzéstől, hogy ott van a cselekvés és az erőfeszítés. Sokan azért nem érnek el sikereket, mert megfogalmazódik ugyan számos ötlet, elképzelés a fejükben, de ezek soha nem kerülnek megvalósításra. A legjobbnak tűnő Tippmix stratégia pont annyit fog érni amennyi időt és energiát belefektetsz a megvalósításába. Felejtsd el a túlságosan szűk keretek között való gondolkodást! A gazdag és sikeres emberek mindig mernek nagyot álmodni.

 

Kelj korán!

 

Sokan a reggeli időszakot tudják legjobban kihasználni a tervezésre, a kreatív feladatokra. Én is ilyenkor vagyok legproduktívabb. Nekem is ebben az időszakban könnyebben megy az elemzés és valahogy sokkal egyszerűbben jönnek a gondolatok és születnek meg a Tippmix tippek. Tanuljuk a sportfogadást és képezzük magunkat, mert ez hasznos és ráadásul azt csinálhatjuk, amit szeretünk. Figyeljünk arra, hogy ez a tanulás minden egyes esetben öröm és kikapcsolódás is legyen. Warren Buffett napjának 80%-át olvasással tölti. Karrierje kezdetekor 600-1000 oldalt olvasott naponta és úgy tűnik, bejött neki a stratégia, hiszen mára több mint 90 milliárd dolláros vagyona van. Ha valakit hát akkor őt érdemes majmolni. Képezzük mi is magunkat. A sok olvasás mellett azért arra figyeljünk, hogy maradjon idő a testmozgásra is. Nem titok, hogy a sport nem csak a fizikai, de a mentális egészségre is jótékony hatással van. Növeli az állóképességet, a kitartást, kívül belül erőssé tesz bennünket.

 

Összegezve a leírtakat a sikeres az apró és parányi összetevőkben rejlik, amiket ha helyes arányban elegyítünk, akkor azonnal más szemszögből látjuk mindannyiunk közös szerelmét a sportfogadást.

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

AKTUÁLIS PRÉMIUM CSOPORT AJÁNLATUNK

Prémium csoportok
Előfizetés

Megéri velünk hosszútávon tervezned! A forradalmian új tippszűrési rendszerünknek köszönhetően tőlünk valóban a lehető legprecízebb sportesemény előrejelzéseket kapod! Ráadásul minél tovább veszed igénybe a Prémium szolgáltatásunkat annál nagyobb kedvezményben részesülsz! Egy 135 napos rendelés esetén akár egy komplett bankroll maradhat a zsebedben! Tippmix tippek szakértőktől! Legyél hatékony és spórolj velünk!

2 Prémium csoport vásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk!
3 vagy több Prémium csoport vásárlása esetén 25% kedvezményt biztosítunk!
TIME-OUT
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Szelvény ötlet!
 • Naponta 2-4 tipp!
 • Foci és asztalitenisz!
 • Garantáltan játszható Tippmixen!
BÁZIS
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • A megfelelő alap, amire építhetsz!
 • Naponta 6-8 tipp!
 • Szilárd megbízható Tippmix tippek!
 • Egyedi tippszűrési rendszer!
BLUE CHIP
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Naponta 2-5 tipp!
 • Mérsékelt kockázat vállalás!
 • Nyereség orientáció!
 • Szilárd megbízható Tippmix tippek!
INDEX
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Hatékonysági biztosíték!
 • Naponta 6 komplett szelvény!
 • Páratlan, specifikus variáció!
 • Akár 6 nyertes szelvény naponta!
PÉNZMÁGNES
PRÉMIUM CSOMAG
19.990 Ft-tól
 • 45 - 90 - 135 napos tagság!
 • Hatalmas potenciál!
 • Naponta 5-10 tipp!
 • Kizárólag Asztalitenisz tippek!
 • Egyedi tippszűrési rendszer!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2021 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár