Prémiumról, trükkökről, és a kutyasétáltatásról | tippmixtippek1x2.hu

2020.06.05.by 1x20

A 32-es szorzót ugyan nem sikerült megfognunk, de így sem lehet okunk a panaszra!

Komoly nyerő szelvények terítéken, csütörtökön is!

Vallom, a Tippmix kínálat átnézésére szánt idő mindig meghozza a gyümölcsét! Az elemzésekre fordított energia egyenes arányban van a sikeres tippek számával, a legapróbb információnak is döntő szerepe lehet egy helyes Tippmix tipp megalkotásánál! Ahogy azt már a Prémium tagjaink megszokhatták, tegnap is komoly elemzőmunka folyt a háttérben mire megszülettek a tippek, a siker nem is maradhatott el tegnap sem, ami 100%-os Blue Chip eredményt és több nyerő Index szelvényt eredményezett ismét. A Bázis Prémium csoportban sajnos nem sikerült megfogni a 32.00-es szorzójú Félidő/Végeredmény tippet, de így sem lehet okunk a panaszra, bőven akadt azon kívül is nyerő tipp!

Korán van, hajnali fél hatot mutat az órám, de már izgatottan fürkészem a kávégőze mellett a mai kínálatot! Elsőre a nekem tetszik kategória, lesz ma magyar és német bajnoki! Látok itt dán és bolgár meccseket, ott van az osztrák a szlovén és a portugál bajnokság is. Lehet miből csemegézni, őszintén bevallom fél szemmel ránéztem azért az asztalitenisz kínálatra is , megszerettem őket, gyors, pörgős játék, hamar megvan a győztes és ez a játék így kiválóan alkalmas a görgetős stratégiára is amit már többször be is mutattam nektek a közösségi oldalamon. Elárulok egy titkot az ukránoknál pl  Setka és a TT kupáknál, ha két közel azonos képességű játékos találkozik, akkor többször jön be a nem várt eredmény, azaz az úgy mondott meglepetés ezért itt a meglepetéseket keresem, míg az oroszoknál inkább érvényesül a papírforma így itt az oddsmsterekkel tartok a legtöbb esetben!

Sok ilyen kis apró trükköm van, de azokról majd legközelebb írok, mert vár a munka, de mindenekelőtt ki kell vinnem a kutyusomat, őt nem érdekli semmi más csak a 12 év alatt már jól megszokott reggeli nagy köre. Borongós az idő talán ma megússzuk eső nélkül, szomszéd mondta, hogy májusban négy nap kivételével fűtenie kellett, hol vagy már jó idő!?

32 év nagy idő! Ezért joggal mondhatom, hogy kiforrott egyedi tippszűrési technikával rendelkezem! A Prémium csoportjaimban megmutatom, hogy lehetsz sikeres sportfogadó!

Szeretettel várlak, itt az oldalam elérhetősége: https://tippmixtippek1x2.hu/

https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/06/fb-szelvény-készítő.jpg
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/06/101906884_327082231612093_9023606691236675584_n.jpg

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár