Prémium Tagunk levele - Tippmix tippek másképp

2020.05.24.by 1x2

Hatékony Tippmix tippek!

 

Legyünk nyitottak a fejlődésre! – Dolgozzunk meg a nyertes Tippmix tippekért!

Rengeteg levelet kapunk olvasóinktól, sokan érdeklődnek az ingyenes Tippmix tippjeink iránt és természetesen nagyon sokan szeretnének Prémium előfizetővé válni valamelyik népszerű csoportunk tagjaként! Sokak vágya, hogy valamilyen könnyű és gyors, jól jövedelmező internetes pénzforrást találjanak maguk számára a megoldást a sportfogadásban látják, úgy gondolják, hogy itt gyorsan vagyonokat fognak keresni! A levelek átolvasása után megállapíthatjuk, hogy az érdeklődők többségének halvány lila fogalma sincs, hogy mi is az a sportfogadás és hogyan lehetne hosszú távon is hatékonyan foglalkozni vele, hogy valóban nyereséget termeljen! Sajnos a többség már úgy keres meg minket, hogy hatalmas mínuszban van, és mivel fogalma sincs, hogy hol rontotta el bennünk látja a kiutat! Sajnáljuk, hogy nem talált ránk, előbb de jobb később, mint soha!

 

A rengeteg nekünk írt levél közül most Tamás irományát szeretnénk megosztani az oldalunkon, ha kérhetjük, olvassátok át és vonjátok le belőle a konklúziót! Tamásról tudni kell, hogy amatőrként csatlakozott csoportunkhoz, leveléből remekül kiolvasható a fejlődése lépcsőfokai, kérünk benneteket, hogy vonjátok le belőle ti magatok a tanulságot!

„Sziasztok, Komoly utat jártam be veletek!

Kezdeném az elején..

Mint sok más ember én is szórakozásból kezdtem fogadni a kedvenc sportomra, a focira! Amióta csak az eszemet tudom, rajongok az angol Premier League-ért, ezért úgy döntöttem, hogy kihasználom tudásomat, és elkezdek pénzt keresni a hozzáértésemmel! 18 éves korom óta figyeltem a sportot és a bajnokságot ezért joggal éreztem úgy, hogy nagyon képben vagyok! A barátaimmal és ismerőseimmel beszélve úgy látom, hogy sokan beleestek ugyan ebbe a hibába, nem szégyenlem bevallani, hogy rengeteg pénzt vesztettem! Annak ellenére, hogy minden csapatot, menedzserét és szinte minden játékosát nagyon jól ismerem egyszerűen nem tudtam ezt sikeres fogadásokká alakítani. Nem szerettem volna a félretett kis pénzemet elveszíteni ezért úgy döntöttem, hogy mélyre ások, és kiderítem az okokat hogy miért pirosok a fogadásaim!

Eleinte nehéz volt elfogadni – de megértettem az általatok preferált irányvonalat – hogy egy sportot ismerni és pénzt keresni a fogadásokkal két teljesen különböző dolog!

Rájöttem, ha azt szeretném, hogy több nyertes fogadásom legyen, mint vesztes, akkor tanulnom kell! Első lépésként csatlakoztam a tippmixtippek1x2.hu weboldalhoz, mert láttam rajttatok, hogy igazán komolyan foglalkoztok a sportfogadással! Tőletek megtanultam, hogy rengeteg fogadásra vonatkozó alapszabály létezik, valamint azt, hogy az egyes sportágak vagy bajnokságok sajátos szempontjait is figyelni kell! Gyakorlatilag egy könyvet kellene írnom, hogy megmutassa az összes tippet és trükköt, amelyeket az évek során megtanultam tőletek. Úgy érzem, hogy megoszthatom veletek néhány olyan lépésemet, amelyekkel azonnal sikeresebb fogadóvá sikerült válnom! A legszebb az, hogy nem is kell nagydolgokra gondolni, és ha elég fegyelemmel rendelkezünk, akkor bárki javíthat a helyzetén szinte azonnal ezek betartásával!  Az első és legfontosabb tanácsom, amit adhatok fogadótársaimnak, hogy sokan azt próbálják megmondani, hogy mi fog történni egy bizonyos találkozón! Ezt a hibát gyakorlatilag minden kezdő sportfogadó elköveti, ami magával hozza a veszteségeket is! Úgy tűnhet, hogy ez ellent mond a sportfogadás alapjaival, de én azt javaslom mindenkinek a tőletek tanultak szerint, hogy felejtsük el a mérkőzések ezirányú megközelítését. Úgy érzem, hogy ez a legfontosabb tanács, amit adhatok a tanultak alapján, ezt a hibát, minden vesztes fogadó elköveti. Sokan próbálnak egyszerűen kitalálni, mi fog történni egy bizonyos játékban. Ennek oka nagyon egyszerű. A bukmékerek által nyújtott esélyek százalékos arányban mutatnak bizonyos valószínűséget. Még akkor is, ha többnyire igazunk van a tippjeinkkel, hosszú távon mégis egy rakás pénzt vesztünk!

Kezdjük el a valószínűség értékelést!

A legjobb módja annak, hogy megértsük, hogy, mire is gondolok, egy egyszerű tőletek tanult példa megtekintése. Tegyük fel, hogy tippelünk a Manchester City és a Huddersfield mérkőzésre. A manchesteri kékek gyakorlatilag egy másik bolygón vannak, sokkal erősebb a keretük és az anyagi helyzetük ezért a fogadóirodák csupán 1,05-ös szorzót fizetnek a hazai győzelemre.

Az 1.05-ös szorzó azonban arra engednek következtetni, hogy a fogadásaink 95,23% -ban sikeresnek kell lenni, hogy hosszú távon nyereségesek legyünk. A Manchester City valóban ilyen hatalmas kedvenc? Nem hinném, biztos, hogy az ellenfeleiknek egy 20 mérkőzéses szériát figyelve szinte biztos, hogy sikerül 1-2 meglepetést elérni ellenük, ami már elég ahhoz, hogy pénzt veszítsünk!

Ennek eredményeként a tippjeink jók, hiszen a City favorizálása jó ötlet lehet és valószínűleg sokszor is nyerni fogunk vele, de ha összességében nézzük, akkor az 1-2 botlása elég ahhoz, hogy pénzt veszítsünk!

Az egyetlen helyes megközelítés az esélyek valószínűségekké történő átalakítása, és annak megfelelő értékelése, hogy a tényleges valószínűségek pozitív várható tartományú értéket adnak-e. Más szavakkal leírva, ha úgy látjuk, hogy valószínűsíthetően a tippünk 70%-os esélyű da a valóságban még több is lehet, mondjuk 75% akkor ezt a fogadást egyszerűen be kell vállalnunk! Ha kíváncsiak, vagyunk a fogadási árakra és értékekre akkor bátran használjunk odds konvertert! Ezt is köszi, előtte még soha nem hallottam ilyenről!

Tanuljuk, meg, és álljuk meg, hogy egyszerre kevés mérkőzés szerepeljen a szelvényünkön!

Még élénken emlékszem azokra a napokra, amikor négy, öt vagy még több mérkőzésre fogadtam egy szelvényen, Tippmixen és ti hogy leszúrtatok. Ez illúzió mondtátok akkor, vagy nevezhetjük önámításnak is, különösen igaz ez ha a legnépszerűbb sportokra fogadunk. A bukmékerek sok időt töltenek a népszerű sportágak esélyeinek kitalálásával és beállításával így ritkán hibáznak. Milyen igazatok volt ma már belátom!

Vegyük például az angol Premier League-t, ahol minden fordulóban tíz összecsapás van. Általában kettő vagy három közülük az olyan mérkőzés ahol valódi lehetőség van a pénzkeresetre. Jó hétvégeken ez a szám négyre vagy akár ötre is emelkedhet, de ez ritkán fordul elő. A ti ráhatásotokra miután sikerült megállnom, hogy kizárólag 2-3 az általam legerősebbnek tartott Tippmix tipp kerüljön fel a szelvényemre, eredményeim is drámai módon megváltoztak. Ez például egy egyszerű szabály, amit nem is olyan nehéz betartani! Megtanultam, ha olyan 4-5 mérkőzést rakok fel ahol még magamat is győzködni kell, hogy megéri, avval hosszútávon rendre csak veszteni fogok, ahogy azt ti előre meg is mondtátok!

Megtanultam tőletek, hogy mindenkinek szüksége van a bankroll-kezelésre!

Sokan úgy vélik, hogy a pénz megszerzéséhez elegendő egy bizonyos sport ismerete és a megfelelő fogadási rendszer kialakítása. Ez egy hatalmas hiba, megtanultam tőletek, hogy ennél sokkal többre van szükségünk, hogy hosszútávon is nyereségesek tudjunk maradni! Mindenek előtt fókuszáltnak és fegyelmezettnek kell maradnunk. Szükségünk van egy megfelelő tétkezelési tervre. Nem kifizetődő össze vissza dobálni a téteket. Rengeteg életképes fogadási stratégia létezik. Egyes fogadók sikeresen használnak alacsony és állandó tételeket, mások a fogadásban rejlő értékek alapján állapítják meg a tét nagyságát! Azt javaslom és tudom, hogy ti is, hogy minden kezdő használjon alacsony tétet, mivel valószínűleg nem lesznek olyan jók a tétjeik kiszámításában. Az egységnyi tétünk a bankroll 2% -a legyen ez egy jól bevált működő stratégia. Például, ha 100.000 Forintunk van, ragaszkodjunk a 2.000 Forintos téthez. Esetenként növelhetjük ezt a százalékos arányt, ha nagyobb a kockázati toleranciánk, de én nem támogatnám az 5% feletti tétrakást!

Természetesen ez először nem tűnik olyan fantasztikusan vonzó pénzkereseti lehetőségnek, és nem fogunk hatalma összegeket nyerni, de nem is ez a lényeg – mondtátok. A lényeg, hogy szép lassan felépítsük magunkat és tanuljunk a hibáinkból, amikor már stabilan működik és megtanultuk a saját hibáinkat kezelni akkor lehet nagyobb volumenben is gondolkodni! Bár nem ajánlom a kezdőknek a változó tét használatát, mégis el kell magyaráznom a fogadótársaimnak, hogy kell ezeket megfelelően használni, mert eljön az a pont, amikor ezeket majd használnunk kell! Két fő tényezőt kell itt figyelembe venni. Az első a potenciális érték, amelyet egy adott tétnél látunk. Például, ha olyan eredményre fogadunk, olyan Tippmix tippet rakunk, amely 50% -os valószínűségre utal, de úgy gondoljuk, hogy az igaz százalék 60% körüli, akkor nagyobb tétet kell tennie, mint amennyit akkor tennél, ha úgy gondolja, hogy a valószínűség körülbelül 50%. A másik szempont, amely befolyásolja a tétek méretét, egy bizonyos esemény bekövetkezésének valószínűsége.

Hála nektek egynél több fogadási oldalt kezdtem el használni!

A legtöbb fogadó általában annál a fogadóirodánál marad ahol életében először fogad ez nagy hiba sajnos ebbe én is bele estem mivel papíron játszottam a hagyományos Tippmixen de tőletek megtanultam, és ma már én is azt javaslom, hogy játszunk papír alapon, de legyen Tippmixpro számlánk is, hiszen így az esetleges élő tippeket és levédéseket a mérkőzés alakulása szerint tudjuk felügyelni! Akár kiszállni vagy lezárni!

Záró, összefoglaló gondolatok és köszönetnyilvánítás!

Komoly utat jártam be sportfogadóként, a fent leírtak megértése és elfogadása nem ment volna egy profi tippadó oldal segítsége nélkül. Rájöttem, hogy egy megfelelő mentor nélkül nem egyszerű sikeres sportfogadóvá válni, sokkal könnyebb, úgy ha a már egy előttem kitaposott utat járok be! Nekem óriási segítségemre van a tippmixtippek1x2.hu szakértői stábja, hiszen rendre megbízható Tippmix tippekkel látnak el és a mai napig terelgetnek az utamon! Ki kellett ezt írni magamból, hogy általatok én is segítsek másokon! Ha gondoljátok, nyugodtan kirakhatjátok az oldalra is! Minden tisztelet a lelkes és fáradtságos munkátokért! Köszönöm, hogy vagytok nekünk! „

Köszönjük a kedves szavakat az építő jellegű elhívatottság egyértelműen kiolvasható a leveledből, örülünk, hogy fogékony és nyitott vagy az új fogadási rendszerekre! Bízunk a további sikeres együttműködésben!

A tippmixtippek1x2.hu szakértői minden terhet levesznek a válladról! Egyedi tippszűrési rendszer! Merőben új sportfogadási stratégia!

Gondolkodj nagyban és csatlakozz hozzánk: https://tippmixtippek1x2.hu/premium-csoportok/

1x2

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár