Most megmutatom, hogy milyen gondolatmenet alapján sikerült csupán egy mai mérkőzéssel közel 40.000-et nyernem! | tippmixtippek1x2.hu

2020.07.28.by 1x20

A sportfogadó szeretne sokat nyerni ez nyilvánvaló tény, nincs is evvel semmi gond én is így vagyok ezzel. Ehhez mindössze egy jól meggondolt logikusan felépített helyes Tippmix tipp kell!

Most megmutatom, hogy milyen gondolatmenet alapján sikerült csupán egy mai mérkőzéssel közel 40.000-et nyernem! - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippekValamikor réges-régen kb. 30 évvel ezelőtt csodálkozva álltam egy-egy vesztes szelvény előtt, pedig én minden megtettem legalábbis akkor úgy gondoltam, megnéztem a pillanatnyi formákat, helyezéseket, motivációkat és a nagyon fontos egymás elleni eredményeket! Ugye ezek a nagyon fontos nézőpontok alap kiindulásai lehetnek egy-egy fogadás megtételekor így magamban kerestem a hibát! És meg is találtam! Igazából én jóhiszeműen jártam el a fogadásom megtételekor azonban a rafináltabb oddsmesterek csapdájába estem, magyarán bedőltem a csábításuknak. Ma már én vagyok a dörzsöltebb és ezt szeretném nektek egy mai példával bemutatni, hogy miről is van szó valójában és, hogy hogy használom ki a kínálkozó lehetőségeket! Itt van ugye a mai asztalitenisz kínálat (1. Kép) ahol én is előbb a nagyobb szorzókat nézem át, mert azok fizetnek jól! A képen is látható, hogy a nagy pénz a ki-ki mérkőzésekben van, ez jól fizet és az esélyeket kb azonosra állítják be az oddsmesterek, beten 1.72 – 2.00 az a tippmixen kb olyan 1.65-1.95, ezek számomra az értéket hordozó találkozók, és megfigyeléseim szerint alap járaton is ezeknél a mérkőzéseknél hibáznak a legtöbbet az oddsalkotók! Szuper le is van szűkítve a napi kínálat így az ilyen mérkőzéseket veszem górcső alá először, hátha valamilyen igazgyöngyre bukkanok!

 

Most megmutatom, hogy milyen gondolatmenet alapján sikerült csupán egy mai mérkőzéssel közel 40.000-et nyernem! - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek

Meg is akadt a szemem a Telnoi  -Horbanenko mérkőzésen 1.72 a hazaira, míg kerek 2.00-es a vendégre! Remek, nézzük meg csak közelebbről! Az egymás elleni mérkőzés remek kiinduló pont lehet asztalitenisznél ugyanúgy, mint a csapatsportágaknál és a talán legjobban hasonlító tenisznél is! Így tehát rá is kattintottam azonnal, és nézd csak mi tárult a szemem elé? (2. Kép) Ez a Telnoi gyerek rendre agyonveri ezt a Horbanenko gyereket.

30 évvel ezelőtt már húztam is volna be a Hazait és rohantam volna a lottózóba feladni a szelvényem nehogy beessen a szorzó!

 

Álljunk meg egy szóra, most vajon miért nem rohanok?!

 

Azért mert már ahogy mondtam én vagyok a dörzsöltebb, amúgy ezt még a mai napig is 50-ből 49 fogadó megeszi!

 

Most megmutatom, hogy milyen gondolatmenet alapján sikerült csupán egy mai mérkőzéssel közel 40.000-et nyernem! - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek

De mi az én titkom? 

 

Óvatos vagyok és figyelek, egy ilyen mérkőzésnek, hogy a búsba lehet ekkora szorzója?

Az oddsmesterek hibázhattak?

Nem ők vér profik soha sem hibáznak, azaz szinte soha! Mégis mi szúrt nekem szemet, ami talán másnak nem! Egyértelműen kijelenthetem, hogy a hazai győzelemre kínált 1.72 szorzót túl magasnak tartottam, a reális oddsnak az én meglátásom szerint olyan 1.30 -1.35 körül kellett volna lennie! Az oddsmesterek szépen terelték a népet a hazai győzelem felé, gondolom sokan megették és meglepődve néztek a mérkőzés vége után!

Megtanultam, hogy sportfogadásban nincsen ingyen ebéd.

A dörzsöltségemnek és a racionális gondolkodásomnak köszönhetően csak evvel az egy mai mérkőzéssel tisztán 37.600 Ft-ot kerestem! (3. Kép)

Remélem érthetően fogalmaztam és mindenki érti a lényeget! Ha kérdés van, írjatok nyugodtan!

32 év nagy idő! Ezért joggal mondhatom, hogy kiforrott egyedi tippszűrési technikával rendelkezem! A Prémium csoportjaimban megmutatom, hogy lehetsz sikeres sportfogadó!

Szeretettel várlak, itt az oldalam elérhetősége: https://tippmixtippek1x2.hu/

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár