Minden nap egy új lehetőség | tippmixtippek1x2.hu

2021.01.14.by 1x20

Gondolatok a sikerről, a célokról és magáról a nagybetűs életről egy sportfogadó szemszögéből.

 

Azért szeretem a sportfogadást, mert minden nap egy új esélyt kínál a számunkra. Szerencsére a múlt teljesítményei nincsenek a jövőre kihatással, azaz ha az utolsó 10 tippünk sikeres volt az nem garantálja azt, hogy a 11. tipp is bejön és természetesen az is igaz, hogy ha az utolsó 10 tipp elment, akkor attól még nem biztos, hogy a következő is el fog menni.  Számomra ez a sportfogadás igazi üzenete és varázsa. Bizony, inden nap egy új lehetőség.

 

Imádom a sportfogadást körülvevő misztikus miliőt.

 

Sokan azt gondolják, hogy a sikeres sportfogadóknak van egy olyan hétpecsétes titkuk, amit csak ők tudnak és senkivel sem osztanak meg.

 

Az első és legfontosabb, hogy a sikernek nincs titka. A sikernek ára van. Te, ott, aki most olvasod ezt a bejegyzést igen te, te is lehetsz sikeres, ha hajlandó vagy megfizetni az árát. Ezt az árat pedig nem forintokban sokkal inkább munkában, alázatban és kitartásban mérik!

 

Neked is tudnod kell, hogy a siker és a pénz nem boldogít! Aki nem tud boldog lenni szegényen, az gazdagon sem lesz az soha.

 

Sőt sokan vannak olyanok, akik mindent feláldoznak a sikerért és mire valóban elérik és körül néznek, már senki sincs mellettük, se család, se gyerekek, se barátok, de még egy kutya sem!

 

Köszönöm én nem ilyen sikerről álmodom!

 

A siker számomra egy olyan komplex dolog, amiben minden szeretteimnek helye van és számomra a siker csak úgy teljes, ha boldogsággal is párosul!

 

Sokan gyűlölik a sikeres és gazdag embereket, mert azt hiszik, hogy nekik minden könnyen megy! Pedig ez messze nem így van! Ha te is gyűlölőd a gazdag és sikeres embereket, akkor neked nincs helyed abban a csoportban!

 

Ha valóban utálod a sikeres embereket, akkor először ezt a gondolatot kell megváltoztatnod magadban. Ez a sikerhez vezető út első lépése, mondhatni ezt kell rendbe tenni először az agyban.

 

Nem mindegy, hogy te mit gondolsz sikernek. Vannak, akik a pénzt, vannak, akik a jó kapcsolatokat és vannak, akik pedig az utazásokat tekintik annak.

 

De ahány ember, annyi elképzelés és cél. Mindenki máshogy definiálja a sikert.

 

Én úgy gondolom, hogy csak a pénz például nem lehet valódi cél. Motiválhat, de nem lehet semmilyen tevékenységeddel sem csak az a célod, hogy gazdag légy általa.

 

A megfelelő célkitűzés a sikeres élet egyik alapja. Határozd meg, hogy mi fogja táplálni a sikeredet!

 

Neked mi a célod?

 

(Folyt. köv.)

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]