Így kereshetsz pénzt, amíg alszol | tippmixtippek1x2.hu

2020.06.25.by 1x22

Ha szeretnél havonta többlet jövedelemre szert tenni, mindezt úgy, hogy több szabadidőd legyen, akkor a Profi Tippmix tippjeim nagy segítségedre lehetnek. Ebben a cikkben megismerkedhetsz a legfontosabb információkkal arról, hogy mit is lehet elérni a sportfogadás segítségével!

 

Amikor azt hallod, hogy „sportfogadásból szerzett vagyonok”, neked mi jut először eszedbe? Több évtizeddel ezelőtt alkalmazottként a fizetésem volt az egyetlen jövedelemforrásom ráadásul az sem sok, ha jól emlékszem 1991-ben 10.500 Ft –ot kerestem elektroműszerészként, csoportvezetőként dolgoztam egy gyárban 6 betanított munkást felügyeltem!

 

Aztán az élet rákényszerített, hogy elgondolkozzak azon, mivel tudnék időt spórolni magamnak és valahogy kikeveredni az őrült mókuskerékből. Szerettem volna kiszakadni a fix munkaidő fogságából, és úgy pénzt keresni, hogy minél több időm legyen más számomra fontos dologra. Már fiatalon a húszas éveim elején sikerült megértenem, hogy óriási jelentősége van, ha a munkával töltött időtől függetlenül is tudunk pénzt keresni.

 

Elkezdtem kutakodni és igyekeztem különféle jövedelemforrásokat találni, ez amint utólag kiderült néhány év alatt óriási változást hozott az életminőségemben.

A sportfogadással szerzett jövedelemről sok hasznos cikket lehet olvasni magyar nyelven is. Én úgy fogalmazok, hogy a sportfogadás lehetőséget teremt számomra, hogy még akkor is pénzt keressek, amikor alszom!

Ugye egyetértesz velem, hogy a havi bérhez képest (fix fizetés) az ilyen jövedelemnek rengeteg előnye van, mert szabadabb életet tesz lehetővé.

A kérdés az szokott lenni, hogy mikortól nevezhető a sportfogadás passzív jövedelemnek. Sokan szkeptikusok, ha meghallják azt a szót, hogy sportfogadás, akik szerint a nyereséges sportfogadás csak egy mítosz vagy egyenesen hazugság!

Én azt mondom, hogy nem szabad a jelenlegi fix munkát feladni, de aki komolyan fogad az hamar észre fogja venni, hogy több időt, tud felszabadítani és így több jut más értelmes dologra mondjuk a családra!  Én állíthatom a tapasztalatom alapján, hogy lényegesen nagyobb kontrollom van a saját időm felett!

 

A saját bőrömön tapasztalom minden nap a sportfogadás előnyeit. A személyes véleményem az, hogy ha sikeres sportfogadóvá akarsz válni az nem kevés munka, de ez számomra mindig egy édes” munka ahhoz képest, mint amikor kénytelen vagy napi 8-10 órát robotolni a munkahelyeden és pitizned kell a béna főnöködnek, hogy eltudj menni egy hét nyári szabira. Emlékszem nálunk a gyárban akkoriban szinte kötelező volt röhögni az idióta főnök semmitmondó viccein.

 

Így kereshetsz pénzt, amíg alszol - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippekSzámomra a sportfogadás egy olyan lehetőség, amivel időt tudok visszaszerezni magamnak.

Margaret Bonnano amerikai írónő idézete egyszerűen zseniális és gondolataimat magaménak vallom:

„Jómódúnak lenni annyit jelent, hogy van pénzed. Gazdagnak lenni pedig, hogy van időd is.”

Ez a két mondat izgalmas témákat feszeget annyi szent.

 

Kinek jöhet jól egy két tuti Tippmix tipp, azaz kinek ajánlom a sportfogadást?

 

Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

 

 • Ha szereted a munkádat, amiből havi jövedelmed származik, akkor azért jó, mert több lábon állni mindig nagyobb anyagi biztonságot jelent, mint csak fizetésből élni. Bármikor történhet valami, ami miatt kieshetsz a munkából ilyenkor ugye nincs fizetés, de még ekkor is támaszkodhatsz a sportfogadásra! Jó példa erre a most épp aktuális koronavírus okozta helyzet, rengetegen vesztették el a munkájukat.

 

 • Ha több pénzt szeretnél keresni, például azért, hogy megtakaríts, vagy a hiteleidet gyorsabban vissza tudd fizetni, akkor ismét szóba jöhet a sportfogadás!

 

 • Ha pedig a célod kiváltani a havi fizetésed, hogy több szabadidőd legyen, akkor feltétlenül fontos, hogy megismerd a sportfogadásban rejlő lehetőségeket!

 

Befejezésképp tisztázzuk a sportfogadás egy nagyszerű dolog, de idő mire igazán hatékonnyá tud válni ezért a türelem, tanulás és önfegyelem elengedhetetlen hozzá, ha saját erőből szeretnél sikereket elérni!

A jövedelemért meg kell dolgozni, hogy később élvezhesd a munkád gyümölcsét!

Van másik út is!

32 éves sportfogadói tapasztalattal és egy egyedi, rendkívül hatékony saját tippszűrési rendszerrel állunk a rendelkezésedre!

Tőlünk valóban Profi Tippmix tippeket kapsz! Keress minket bizalommal!

1x2

2 comments

 • Istvan

  2020.06.25. at 23:16:47

  Sikeres szeretnek lenni

  Reply

 • Császár Zsolt

  2020.06.27. at 20:12:04

  Érdekel a dplog

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár