Ideje átgondolnod, hogy te mit szeretnél elérni a sportfogadás segítségével | tippmixtippek1x2.hu

2020.11.15.by 1x20

A célok elérésének egyik nagy akadálya, ha felesleges dolgokkal foglalkozol. Mindig tudni kell, mi az, amit meg kell tenni a sikerért, és mi az, amit épp ellenkezőleg: el kell engedni. Soha ne pazarold az idődet értéktelen mérkőzésekre! Koncentrálj azokra a feladatokra, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a kitűzött cél elérésével és a legnagyobb pozitív előre lepéssel járnak. Sokan abba a hibába esnek, hogy felesleges köröket futnak, és olyan tippeken rugóznak, amelyek semmit sem tesznek hozzá a nagy egészhez. Mindig legyél tisztában a prioritásaiddal.

 

Meg kell tanulnod elengedni azokat az elsőre ugyan jól kinéző találkozókat, amik feleslegesen kötik le az energiáidat. Sok energiát elvesz tőled, ha olyan munkába ölöd a drága idődet, ami semmit sem segít hosszú távon.

 

Ideje átgondolnod, hogy, te mit szeretnél elérni a sportfogadás segítségével, és energiáidat ennek a célnak kell szentelned. Meg kell értened, hogy a sikert nem mások határozzák meg, hanem kizárólag te.

 

Gondolj bele: ha más emberek álmait hajszolod, tulajdonképpen nem a saját vágyaidat fogod beteljesíteni. Lehet ugyan, hogy gazdag leszel, és sokak sikeresnek látnak, de te belülről mégsem érzed boldognak magad, mert nem erre vágytál. Nem így szeretted volna ezt elérni!

 

Sokan azt gondolják, mindent megtanultak már a sportfogadásról és, hogy a kisujjukban van a tudás, mégis híján vannak a sikernek és elkerülik őket a nyertes Tippmix tippek!

 

Te ne legyél ilyen!

 

Önbecsapás, ha azt hiszed, mindent tudsz a sportfogadásról, gyakran kiderül, hogy valójában alig tudsz valamit. A valódi siker titka a folyamatos tanulás, az új dolgok megismerése és az alázat. Ismerd be magadnak, hogy bőven van még mit tanulnod. Legyél diák, aki szomjazza a tudást, és fokról fokra képezi saját magát.

 

A célok elérése áldozatokkal jár! Igyekezz a lehető legtöbb rendelkezésre álló időt fordítani saját magad fejlesztésére, friss tudás és új képességek elsajátítására. Tanulj meg mérkőzést elemezni! Minél többet foglalkozol ezzel, annál gyorsabban célt érsz, és annál többet tudsz lazítani később. Sajátítsd el a sportfogadás alapjait, dolgozz ki egy hatékony pillért, amelyre a későbbiekben stabilan építkezhetsz!

 

Jegyezd meg a siker egyetlen titka a folyamatos tanulás!

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tippkeresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok!

 

Szeretettel várlak a Prémium csoportomban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]