Hibák a sportfogadásban, avagy miért nem teljesítesz jól. | tippmixtippek1x2.hu

2020.06.08.by 1x20

Ezt a bejegyzést ne vegyétek kioktatásnak, a saját tapasztalataimat szeretném megosztani itt veletek, mindezt segítő szándékkal! Nem szeretnék okoskodni és a prédikáció is távol áll tőlem, amit itt leírok azt építő jelleggel teszem bízva abban, hogy aki elolvassa, az megfontolja!

Kezdjük az általános hibákkal és beszéljünk azokról a dolgokról, amire érdemes odafigyelni, ha sportfogadásra adjuk a fejünket, és ha mindezt persze komolyan is szeretnénk csinálni!

Sok helyen olvashatjuk, hogy a fogadók kb 93%-a folyamatosan veszteségeket kénytelen elszenvedni! Ez a szám sajnos óriási, és ami még ennél is szörnyűbb a saját tapasztalataim is hellyel-közzel alátámasztják ezt. A baráti és ismerősi köröm ezt alátámasztja, rengeteg szentségelő posztot olvasok tőlük, hogy már megint kifogott rajtuk a Tippmix és akkor még nőies is a hangnem!

Szögezzük le a sportfogadás is munka, sajnos senkinek sem hullik az információ az ölébe, a helyes Tippmix tippekért kőkeményen meg kell dolgozni még a profiknak is! A sportfogadásban leszögezhetjük, hogy a befektetett munka egyenes arányban áll a profi fogadóvá válással!

Nézzük a legfőbb sportfogadói hibákat melyek többnyire az emberi alaptermészetből fakadnak!

  1. Kapzsiság.

Erről már sokat írtam a régebbi bejegyzéseimben is! A meggondolatlan fogadó teleírja a szelvényét és várja a milliós nyereményeket, míg a profi azt a 4-5 tippet játssza, meg amiről komoly, akár mérkőzést eldöntő információval rendelkezik, tudja, hogy egy nap alatt nem lesz milliomos és a kis nyereményeket is megbecsüli! A profi fogadó inkább az úgymond biztos fogadási opciókra koncentrál!

  1. Legyél tudatos.

A sportfogadásban akár az élet más területén is célokat kell kitűznöd magad elé! Ha csak hobbi fogadó vagy és csak izgulni szeretnél egy-egy mérkőzésen, akkor tedd azt és élvezd az izgalmakat! Amennyiben pénzkeresetként gondolkodsz, a Tippmixben úgy fel kell építened saját magad és a játékstílusodat! Ne szerencsejátékként tekints a sportfogadásra sokkal inkább egy üzletként, sőt befektetésként gondolkozz!

  1. Fogalmazz meg reális célokat.

2.000 Ft-ból ne akarj milliókat és mindezt két nap alatt, mert ez nem reális! Egy jól megválasztott távlati terv, ami ott lebeg, a szemed előtt sokat tud segíteni!

  1. Bankroll kezelés.

Egy példával szeretném bemutatni nektek, Van egy barátom, aki remekül tippel azonban mégsem tud komoly összeget összerakni a pénztárcájába, megkeresett, hogy segítsek neki! Fontos volt leszögezni mekkora az a tőke, amit a sportfogadásra szán ezt elosztottuk egységnyi tétekre és máris megvolt az alap, vesztes tipp után akár duplázni is lehet, tudom, hogy legkésőbb 4-5 fogadás múlva befog jönni neki és bőven pluszban lesz a lépcsővel, mert van érzéke a játékhoz, persze mit sem ér a szabály, ha nem tartjuk be!

Sokszor leírtam már, hogy 32 éve foglalkozom sportfogadással így én a papír alapú Tippmix híve vagyok, bár messzemenőkig tisztában vagyok az online fogadás előnyeivel

Miért is szeretem a papír alapú játékot?

Hibák a sportfogadásban, avagy miért nem teljesítesz jól. - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek

 

  1. Mert készpénzben veszem fel a nyereményt.
  2. A Készpénz miatt jobban átérzed a tétjeid súlyát!
  3. Mert lekorlátoz, azaz nem engedi, hogy elszálljon a fejed és mindenre fogadj, mint online!

Kérlek, gondolkodj el ezen a pár szösszeneten, ha megteszed, én már boldog leszek!

 

Amennyiben komoly kidolgozott Prémium Tippmix tippeket szeretnél, úgy keress bizalommal!

32 év tapasztalatával állok a rendelkezésedre!

https://tippmixtippek1x2.hu/

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár