Béna tippekkel is vagyonokat kereshetsz! Mutatom,  hogy csináld! | tippmixtippek1x2.hu

2020.06.30.by 1x20

Ebben a cikkben megtudhatod, hogy mikre figyelek, amikor asztaliteniszre fogadok, így egy kis odafigyeléssel akár te is asztalitenisz specialista lehetsz!

Jót teszel magaddal, ha kialakítasz egy stratégiát az asztalitenisz fogadásaidhoz is. Mindenképpen tisztában kell lenned a két játékos formájával és nem árt, ha erről egy elemzést is írsz, amit jó, ha elraksz, mert még jól jöhet a következő fogadásaidnál, én személy szerint kis kártyácskákat készítek, amihez a mérkőzés végén még hozzáírom a legújabb meglátásaimat

A pillanatnyi forma talán a legfontosabb tényező aztán jöhet a múlt. A játékosok egymás elleni mérlege itt is sokat számíthat akár csak a teniszben, de ez sem minden esetben mérvadó, milyen egyszerű lenne a dolgunk, ha mindig az nyerne, aki az előző találkozón.  Azt azonban érdemes elemezni, hogy hányszor játszottak már egymással és mikor ki nyert. A statisztika is sokat segíthet, főleg ha bizonyos mintákat tudsz felfedezni a korábbi mérkőzések végkimenetelét illetően, akkor már jó úton jársz egy átgondolt tipp megfogadásához. Érdemes a sorozatokra is figyelni én például egy olyan játékosra nem szívesen fogadok, aki 10 vesztes mérkőzéssel érkezik. Miért? Azért mert ő is előbb utóbb nyerni fog, egyszerűen nem veszthet mindig, a toppjátékosok között, akikre mi fogadunk nincs akkora különbség, így szoktak elmenni a tuti 1.30-as tömegtippek! Én inkább ezeket kihagyom és keresek egy 2.00-es körüli értékes mérkőzést! Már említettem egy korábbi bejegyzésemben, hogy vannak számomra alap definíciók, vannak olyan szorzók, amikre soha az életben nem fogadok , fociban ilyen az 1.75 mert az nagy százalékban elmegy de vannak ilyen szorzók a teniszben, ott az 1.50 nagyon rossz míg az 1.45 kiváló. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden 1.75-ös foci tipp elmegy és, hogy minden 1.45-ös tenisz tipp bejön, de ha meglátom ezeket a szorzókat, akkor már előítéletem van, azaz úgy közelítem meg őket, hogy keresem a hibát illetve a pozitív dolgokat! Alapnak számít még nálam az, hogy az orosz asztalitenisznél inkább papír eredményt várok, míg az ukránnál inkább meglepetéseket persze van olyan, hogy pont ukránra fogadok papírt és oroszra meglepetést, mert az általam kidolgozott tippszűrési rendszer épp ez kívánja meg. A legjobb eset, amikor a rendszer kidob egy papír orosz és egy meglepetés ukrán meccset ilyenkor nem sokat kell gondolkoznom, főleg ha a szorzók is ezt mutatják, akkor azt bizony pakolni kell.

Az asztaliteniszben komoly lehetőség kínálkozik arra, hogy sok-sok pénz keressünk. A játék gyors lefolyása, több esetben is van, hogy csupán 10 perc, különféle stratégiáknak adhat teret!

Ha nincs különösen nagy érzékünk magához a sportfogadáshoz, akkor is sikeresek lehetünk vele

Tegyük fel, hogy az 5 tippünkből csupán egy tipp jön be és még evvel is hatalmasat lehet kaszálni, mondjuk másfél órán belül. Hogy is van ez?

A válasz nagyon egyszerű, olyan mérkőzéseket kell választani, amik egymás után úgy kezdődnek, azaz van időnk megrakni a vesztes tipp után az újat megfelelően kiválasztott téttel, így akár 3-4 vesztes tipp után is hatalmasat kaszálhattuk a 4. 5. nyertes tippünkkel mindezt akár 90 perc alatt, azaz pont egy labdarúgó mérkőzés alatt aztán máris indulhat a következő móka!

Természetesen a legjobb és a legkevésbé idegőrlő, ha már az legelső tippünk nyertes ilyenkor zsebre vághatjuk a profitot és nyugodtan végi gondolhatjuk a következő lépésünket!

Azt szeretnénk, hogy előfizetőinket a lehető legkevesebb stressz érje, ezért igyekszünk a lehető legpontosabb Tippmix tippekkel ellátni őket!

Íme, a tegnapi pénzmágnes tippsorunk:

56987 H V. Stepanovskaya – Ver. Gud . Stepanovskaya 2.05 3-0 ✓

58907 H D. Sayanov – Igor Smirnov D. Sayanov 1.78 3-2 ✓

58900 H A. Holomoz – O. Melashenko A. Holomoz 1.94 3-1 ✓

60239 V Vol. Sedin – V. Vlasenko V. Vlasenko 2.03 2-3 ✓

60245 H V. Van – P. Tsolik V. Van 1.94 2-3 X

Ez tegnap is egy nyugodt és izgalom mentes nap volt! Mi azon vagyunk, hogy ne az ősz hajszálaid sokkal inkább a nyertes tippjeid száma gyarapodjon!

Téged is vár a Pénzmágnes Prémium csoport!

Profi asztalitenisz tippek 32 év Tapasztalata alapján: https://tippmixtippek1x2.hu/penzmagnes/

https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/06/121.jpg
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/06/220.jpg
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/06/122.jpg

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár
[]