AZ OKOS SPORTFOGADÓ… | tippmixtippek1x2.hu

2020.05.31.by 1x20
  1. Célt állít maga elé…

Sportfogadás messze nem szerencsejáték ezt már egy előbbi bejegyzésükben is hangoztattuk és a mai napig bátran fel is vállaljuk, sokkal inkább ész érveken alapuló stratégiai játéknak gondoljuk! Ez az egyetlen egy olyan játék, amivel le lehet ültetni a Szerencsejáték ZRT.-t hiszen a kaparós sorsjegyek és a lottókon egy arányszámot látunk a nyeremény rovatba azaz a befizetések bizonyos százaléka kerül a nyeremény alapba! A Tippmixnél viszont nem ez a helyzet, hiszen itt a Zrt, nem tud ilyen arányszámokat beállítani, azaz a nyeremény visszaosztás nem rajta múlik, szélsőséges esetben akár több ezer ember is nyerhet milliókat, amit a Zrt.-nek bizony, ha könnyek között is, de ki kell fizetnie! Szóval a Tippmix tippek tekintetében mondhatni határtalan lehetőségek vannak, amit nem kihasználni bűn lenne! Persze nem fejetlenül, ésszel kell játszani, veszélyes, ha elszáll egy sportfogadói agy, hiszen ilyenkor átgondoltalanul fogad sok esetben nem az agyával hozza meg a döntéseket, hanem a szívével, sok esetben a nyereményt hajszolja vagy pedig megszabottságból fogad! Egyik sem jobb a Deákné vásznánál, valószínűleg ezek az elkapkodott, meggondolatlan és kényszeres fogadások vesztes Tippmix tippeket fognak eredményezni, ami messze nincs jó hatással a bukszánkra! Remek megoldás lehet, ha egy célt jelölünk meg a látnoki szemeink előtt, amiért hajtunk, amiért küzdünk, és amiért kockáztatunk! Állítsunk fel magunknak egy célt, amit szeretnénk, a sportfogadás segítségével elérni ez lehet egy drága óra egy nyaralás vagy akár egy autó, ház vagy nyaraló! A lényeg a cél, ami ha jól és okosan csináljuk, akkor vezéreli a sportfogadás világában a lépéseinket!

https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2020/05/69.jpg
  1. Megfelelő ismeretek birtokában fogad… 

Aki valaha is fogadott egy mérkőzésre is annak nem sokáig kell magyarázni, hogy miről is van szó! Egyértelműen nagyobb az esélyünk a nyertes Tippmix tipp karikázására, ha egy ismert és jól feltérképezhető mérkőzésre fogadunk, mint egy szinte ismeretlen ország hatod osztályú találkozójára, hiszen az előbbiről rengeteg információt be lehet gyűjteni, míg az utóbbiról szinte lehetetlen bármiféle hírhez is hozzájutni! Tehát inkább fogadjunk egy Premier League mérkőzésre, sem mint kettő vietnami harmadosztályúra! Úgy gondoljuk, hogy ebbe a témakörbe lehet besuvasztani a papírlapú vs online fogadás vitákat is! Legyünk őszinték és rakjuk a szívünkre a kezünket, hiába fejlődött az utóbbi időkben rengeteget a Tippmix azért online még mindig több opcióra fogadhatunk ráadásul mindezt az otthon kényelméből!

  1. Hideg fejjel, racionálisan dönt…

Ha komolyan szeretnél, foglalkozol, a Tippmixben rejlő pénzkereseti lehetőségekkel akkor semmiképpen se melegíts be alkohollal a fogadások előtt, ily módon soha se vezesd le a stresszt és a feszültséget, mert tiszta fej nélkül ez a játék nem űzhető! Felejtsd el az érzelmeket, felejtsd el, hogy a múlt héten melyik csapat packázott ki veled, az eszeddel dönts és mindig a kellő információk birtokában lépj! Először is válaszd ki azokat a mérkőzéseket, amikről a legtöbb információval rendelkezel, majd nézd meg a rájuk kínált szorzókat és szelektálj! Ne foglalkozz olyan mérkőzésekkel ahol az információid és a kínált oddsok nincsenek tökéletes összhangban egymással! A téteket mindig a bankrollodnak megfelelően határozd, meg és még akkor is tartsd magad hozzá, ha cigánygyerekek potyognak az égből! A lényeg, hogy addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér és soha ne kockáztass nagyobb összeget, mint aminek az elbukását megengedheted magadnak! A pénz mindennek a kulcsa, ha akkorát buksz, ami neked nagy összeg akkor fejben nem tudsz tiszta maradni és ez negatívan befolyásolhatja a következő lépéseidet és döntéseidet, ami további veszteségeket eredményezhet!

  1. Könyörtelen ragadozóként kivárja a lehetőségeket…

Erről is beszéltünk már egy korábbi bejegyzésünkben, de fontosnak tartjuk újra elmondani, hogy ne legyen hosszú a Tippmix szelvényed, csak olyan mérkőzésekre fogadj, amelyek komoly értéket hordoznak magukban, minél kevesebb mérkőzésből áll a fogadásod annál nagyobb az esélyed a nyereményre!

  1. Nem kombinál… 

Természetesen tudjuk, hogy milyen jól tud kinézni egy Tippmix szelvényen a több ezres szorzó, de őszintén mond meg, hogy ismerőseid körében milyen gyakran látsz ilyet? Gondolkodj velünk, ha például hat focimérkőzésre fogadsz, akkor tudod, hány lehetséges kimenetelt kapsz? Segítünk 3x3x3x3x3x3 azaz 729 ez nagyon durva nem? 729 féle végkimenetel lehet, míg mondjuk 3 teniszmérkőzésen vagy gólos fogadás esetében mindössze 8! Na hova éri meg jobban berakni a játékra szánt összegedet? Hát persze, hogy a 3 mérkőzésesre! Jó rendben van, ha 200 Ft-ből akarsz csiliárdokat nyerni, akkor tedd, de ez messze van a profi gondolkodástól, ha ilyenre vágysz, akkor lehet a kaparós sorsjegy kellene váltanod oda nem, kell semmiféle fárasztó stratégia és még az agyadat sem kell tornásztatni! Ha profi fogadóvá szeretnél válni, akkor át, kell látnod ezeket a matematikai összefüggéseket és elsősorban józan paraszti ésszel kell megközelíteni a sportfogadást!

  1. Érzelem mentesen cselekszik…

Felejtsd el a Fradit és az Újpestet, nem a sportfogadásban kell, azt a bizonyosat méregetni ez most másról szól barátom! Pénzről, ráadásul nem is kevésről! A profithoz egyszerűen elengedhetetlen az objektivitás, és az érzelmek kizárása.

  1. Ésszel kezeli a megkeresett pénzeket…

Nincs ingyen pénz! Nincs könnyű pénz, ha tegnap nyertél ne vagánykodj! Ne állj úgy hozzá, hogy tegnap nyertem ma akkor ingyen játszhatok! A fenét játszhatsz ingyen, a mai szelvényed is pénzbe kerül, a tegnap megkeresett pénzedbe! A megkeresett összeget szikla szilárdan építsd be a bankrollodba tanulmányozd a tegnapi sikered okát és ültesd át a mai játékodba!

Természetesen a pontokat lehetne tovább folytatni, de a kezdeti kötelező lépések bőven benne vannak a fenti hét pontban, ha valaki betartja ezeket az egyszerű szabályokat, akkor szépen el tud indulni a sportfogadás nyújtotta lehetőségek fantasztikus útján! Gondoljátok, át mit szeretnétek a Tippmix és Tippmixpro segítségével elérni és ennek megfelelően cselekedjetek! Higgyétek, el hatalmas potenciál rejtőzik a Tippmix tippekben melyeket kiaknázva komoly bevételekre lehet szert tenni

 

Sok sikert kíván mindenkinek a tippmixtippek1x2.hu

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár