Adj nekem 2 percet és megmutatom neked, hogyan tudsz pénzt keresni a hobbiddal | tippmixtippek1x2.hu

2020.07.24.by 1x20

Nincs is annál jobb, mint amikor szórakoztató hobbival pénzt, ráadásul sok pénzt keresünk!
Kedves látogató ugye nem véletlen, hogy olvasod ezeket a sorokat, úgy gondolom, hogy téged is érdekel a labdarúgás és a sportfogadás izgalmas világa. Sokan nem hiszik, hogy a hobbijukkal is tudnak pénzt keresni így tollat, azaz laptopot kellett ragadnom, hogy ezt a tévhitet megcáfoljam valamint a lehetőségeim szerint segítsek evvel a rövid kis irománnyal megtenni az első lépést a profi sportfogadás felé!

Adj nekem 2 percet és megmutatom neked, hogyan tudsz pénzt keresni a hobbiddal - tippmixtippek1x2.hu - Tippmix tippek32 évvel ezelőtt forrasztópákával a kezemben még én is másképpen láttam a világot, úgy gondoltam, ha reggel elmegyek dolgozni és délután hazaérek, akkor elégséges pénzem lesz egy normális élethez azonban hamar rá kellett jönnöm, hogy ez messze nem így van! A hétvégi bulikhoz rendre édesanyámtól kellett pénzt kérni, 500 Ft akkoriban még számított. Rájöttem, hogy kell valami mellékes, amivel kiegészíthetem a fizetésemet, hogy ne kelljen még közel 18 évesen is anyám csecsén lógni. Másodállásba kezdtem, de mivel hétvégén tudtam csak, dolgozni ugye a munka mellett nem volt már idő, így a várva várt anyagi függetlenség is elmaradt! Ekkor jött a Totó, régi motorosok tudják, hogy akkoriban hatalmas népszerűségnek örvendett a játék! Bevallom a Totó megfertőzött olyannyira, hogy szinte megszállottként gyűjtöttem az információkat a csapatokról, itt el is dőlt a sorsom, rájöttem, hogy ez izgat, ez vonz igazán engem! Megtaláltam azt a hobbit, amit szívesen csinálok ráadásul, ha kellően taktikus vagyok, akkor még gazdaságos is lehet! A sikerek csak tovább erősítették bennem az elhivatottságot még úgy is, hogy amikor 13 tippet eltaláltam akkor nem fizetett igazán jól a Totó! Aztán jött a Tippmix, itt élhettem ki magamat igazán itt úgy lubickolhattam, mint hal a vízben, itt már nem egy előre meghatározott tippsorra kellett tippelni, hanem én állíthattam össze a szelvényt, emlékszem akkoriban a határtalan lehetőségeket láttam a játékban és a gondosan kidolgozott Tippmix tippekben! Ez a véleményem a mai napig sem változott, úgy gondolom, hogy kellő hozzáértéssel és elhivatottsággal akár komoly vagyonokat is össze lehet hozni egy megfontolt átgondolt és tudatosan felépített stratégiával! 32 év nagy idő sok mindent kipróbáltam, túléltem, megéltem úgy a magánéletemben is, mint magában a játékban, tapasztalt lettem, kiismertem a játék csínját-bínját, engem már nem tudnak megvezetni a dörzsölt oddsmesterek ügyeskedései!

32 éves sportfogadói tapasztalattal és a lehető legütőképesebb Tippmix tippekkel várlak téged is a Prémium csoportjaimban!
Felkészülten állok, a napi kihívások elé! Tarts velem!

1x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKItt találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
IRODÁNKItt találsz minket
Topp-Mix Hungary Információ-technológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
Magyarország
7851 Drávaszabolcs Dráva utca 11.
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!
KAPCSOLATElérhetőségeink
Keress minket bizalommal!
IRODÁNKHol találsz minket
https://tippmixtippek1x2.hu/wp-content/uploads/2019/08/4e1524fb-img-footer-map-hu.png
NE MARADJ LEKövess minket
Ne maradj le a legfrissebb információkról, híreinkről és ingyenes Tippmix tippjeinkről! Kövess minket közösségi oldalainkon!

©2020 – Topp-Mix Hungary Kft.

0
Kosár