Tippmix

Szelvény kitöltése: Sokan félnek tőle pedig pofon egyszerű!

 

A baráti köreinkben is rengetegszer köszön vissza az a téves megállapítás, hogy milyen bonyolult kitölteni a Tippmix szelvényt pedig ez messze nem így van!

Valamikor réges-rég úgy kb 30 éve a totó volt a sportfogadók nagy kedvence, ugye abban az időben az 1X2-t használtuk a totó szelvény kitöltésére ha hazait vártunk akkor 1-est ha döntetlent akkor az X-et ha pedig vendég győzelmet akkor a 2-est kellett behúznunk! A Tippmix megjelenésével a sportfogadók elfordultak a Totótól és a Tippmixre fókuszáltak hiszen itt a szelvényünkön nem kell 13 +1 mérkőzést megtippelni ha akarjuk akkor csupán 1-2 mérkőzésre is fogadhatunk!

Minden mérkőzésnek egy egyedi 5 jegyű sorszáma van pl 12345 és ugye ennek a mérkőzésnek el kell találni a kimenetelét ami értelemszerűen H=Hazai, D=Döntetlen vagy V= Vendég ..ennek megfelelően jelöljük be a tippünket a segédszelvényen (a hazai az első csapat, a vendég a második)! A segédszelvény alján még be kell jelölnünk a mérkőzés számot azaz, hogy hány mérkőzésre kívánunk fogadni és a feladni kívánt összeget is, több esemény megjátszásánál használhatunk különféle variációkat is pl Goliathot vagy akár Super Heinzet is!

A részletes Tippmix szelvény kitöltési útmutatót az alábbi linken találod: https://www.tippmix.hu/utmutato